Egy ilyen, egy olyan az asztaliteniszezők első napi mérlege

Józsa Csongor 2019. november 03., 19:45

A nyitómeccset jól indították az ezüstérmessel szemben, a legvégén alul maradtak. A második találkozón nyertek az újonccal szemben a székelyudvarhelyiek.

Fotó: Veres Nándor

Vasárnaptól keddig a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokban rendezik a férfi asztalitenisz Szuperliga őszi idényének teremtornáját. Az élvonal nyolc csapata küzd meg egymással a háromnapos rendezvényen.

{A}

A mezőnyben ott van egyetlen erdélyi klubként a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK. A György István által irányított gárda vasárnap délelőtt a CS TT Câmpulunggal kezdett. Sebastian Loso hozta az első pontot a házigazdáknak, ezt követően mind Lucian Filimon, mind György Szilárd vereséget szenvedett, így az ellenlábas 3–1-re diadalmaskodott.

Esélyt sem adtak a CS U Craiovának a székelyudvarhelyiek Fotó: Veres Nándor

A délutáni párharcon az élvonal újonca, a CS U Craiova volt az ellenfél. Ezúttal a fiúk egymás után nyerték a csatákat, így összesítésben 3–0-ra hozták a találkozót.

Hétfőn három mérkőzést játszanak a csapatok, a székelyudvarhelyiek 10 órától a CS Pristavu Câmpulunggal, 12 óra 30 perctől a Bukaresti Steauával, míg 18 órától a CS Mioveni-el mérik össze erejüket.

Fotó: Veres Nándor