Szabálytalan előzés miatt ütközött két autó

Széchely István 2019. november 03., 16:30

A frontális karambolt ugyan elkerülték, de összeütközött két autó egy szabálytalan előzés miatt a szentegyházi termálfürdő közelében.

Fotó: ifj. Horváth Pál

A szombaton délután, 16 óra 40 perckor történt balesetet egy marosvásárhelyi gépkocsivezető okozta azzal, hogy nem biztosította magát mielőtt előzésbe kezdett – tudtuk meg Gheorghe Filiptől, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Fotó: Udvarhelyszéki Közlekedési Info/Facebook

Egy szemből érkező autóval a frontális karambolt ugyan sikerült elkerülniük, de oldalról összeért a két gépkocsi. A balesetben személyi sérülés nem történt, csak anyagi károk keletkeztek

– tájékoztatott a szóvivő.

Fotó: Udvarhelyszéki Közlekedési Info/Facebook

A Maros megyei rendszámú gépkocsi fel is borult a balesetben egy helyszíni felvétel szerint. A fotó készítőjének elmondása szerint a gépkocsit azonnal vissza is állították a kerekeire a helyszínen megálló autósok segítségével.

Fotó: Udvarhelyszéki Közlekedési Info/Facebook

Egy nappal korábban, pénteken este Fenyéd és Máréfalva között is felborult egy autó, miután fiatal sofőrje az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség miatt elvesztette uralmát a gépkocsi fölött és lesodródott az úttestről.

{A}