Egy félidő alatt eldöntötte a meccset a Vasas Femina

Zátyi Tibor 2019. november 03., 13:42

Sima, ötgólos sikert aratott idegenben a Székelyudvarhelyi Vasas Femina, a női labdarúgó 1. Liga 8. fordulójában, vasárnap délben 6–1-re győzött a Bukaresti Fair Play otthonában.

Fotó: Veres Nándor

A mesterhármasig jutott Țabur vezérletével már az első játékrészben eldöntötte a pontok sorsát az udvarhelyi csapat, hiszen a szünetben már 5–0-ra vezetett.

A pihenőt követően rögtön szépített a házigazda Fair Play, a 6–1-es végeredményt Barabási állította be szabadrúgásból a 64. percben.

{A}

Most az Eb-selejtezők miatt két hét szünet következik, a Vasastól hárman mennek a felnőtt válogatotthoz, Andrási Csaba Sándor vezetőedző mellett Vlădulescu és Barabási. A következő fordulóban, november 17-én a táblázaton a Vasas mögött álló Aradi Piros Security látogat Udvarhelyre.

A másodosztályban a Vasas II. egygólos vereséget szenvedett Románvásáron.

Női labdarúgó 1. Liga, 8. forduló:
Bukaresti Fair Play–Székelyudvarhelyi Vasas Femina 1–6 (0–5)
gólszerzők Țabur (2., 27., 41.), Benő (32.), Mitri (38.), Barabási (64.)
Vasas Femina: Kajtár – Geréd, Caldare, Kis, Krall, Dávid (Tamás, 46.), Benő, Barabási, Vlădulescu (Bíró, 78.), Țabur (Tóth, 66.), Mitri.

{Z1}

{S1}

2. Liga, 1-es széria, 4. forduló:
Románvásári Sárga Rókácskák–Vasas Femina II. 2–1 (1–1)
gólszerző Tóásó Andrea.
Vasas Femina II.: Sándor B. – Dakó, Szász, Molnár, László, Nagy, Timár, Egyed, Hodor, Godra, Tóásó. Játszott még: Orbán S., Pásztor, Sándor M.Vasas