Jó állások a Jóállás.ro oldalon

Székelyhon 2019. október 16., 12:01

Álláskereső portált indított lapcsaládunk, a munkakeresők és munkaadók új felületen kereshetik a legjobb megoldásokat.

Joallas.ro. Arra törekedtünk, hogy picit másak legyünk, mint a többi álláshirdető portál Fotó: Pinti Attila

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen felületeken, milyen módszerekkel keresnek a vállalkozások munkatársakat. Ez a körültekintés érvényes az álláskeresésre is. A Jóállás.ro megtervezése során éppen ezért vettünk figyelembe minden olyan szempontot, amelyek mindkét oldal számára hatékonyak – foglalta össze a Príma Rádió vendégeként Bencze Hajnalka. Lapcsoportunk HR-igazgatója, a Jóállás.ro ötletgazdája a műsorban beszélt arról, hogy milyen elvek és megfontolások alapján tervezték az Erdélyi Médiatér Csoport portfóliójának legújabb tagját, a Jóállást.

Sokaknak tudunk segíteni

„Mivel HR-esként dolgozom a médiacsoportnál, más szemszögből is látom a munkaerőpiacot érintő problémákat, valamint az álláskeresés és álláskínálat általános helyzetét.

A humán erőforrás menedzselése ma már megköveteli a marketingtevékenységet, amivel együtt jár annak az átgondolása, hogy az üzeneteket, információkat milyen csatornákon és miként próbáljuk eljuttatni a célközönségnek.

Ez az álláshirdetések szempontjából igen fontos. A mi cégcsoportunk előnyös helyzetben van, mert több saját csatorna is rendelkezésünkre áll. Ugyanakkor azt is látom, hogy az ügyfeleink milyen nehézségekkel küzdenek. Tehát van tapasztalatunk, ismerjük a folyamatokat, a másik oldalon pedig ott vannak az igények.

Meggyőződésem, hogy sokaknak tudunk segíteni, éppen ezért vágtunk bele ebbe a projektbe

– nyomatékolta.

Fotó: Pinti Attila

Nem csak kérünk, adunk is

A kérdésre, hogy mégis mi különbözteti meg a Jóállást a többi hasonló oldaltól, Bencze Hajnalka rámutatott, hogy

a legtöbb helyen gyakorlatilag mindenféle felügyelet nélkül kerülnek fel a hirdetések, gyakran az sem derül ki, hogy tulajdonképpen ki is helyezte el az adott hirdetést, milyen cég áll mögötte, ki a munkáltató.

„A cégek számára mi regisztrációhoz kötjük a szolgáltatásainkat. Ez egy teljesen egyszerű, mindössze néhány kattintásos folyamat.

Alap cégadatokat, kontaktszemélyeket és az elérhetőségeket kérjük az ügyfelektől, akik a pontos adatok kitöltésével máris létrehozzák maguknak a felhasználói fiókot.

Ezáltal már minden egyes hirdető köthető valakihez, tiszta, áttekinthető a kép. De nem csak kérünk, adunk is:

olyan megoldásokat kínálunk nekik, amelyek révén optimalizálhatják, hogy milyen célközönséget érjenek el, miként jussanak el az aktív vagy passzív álláskeresőkhöz.

Fotó: Pinti Attila

A HR-igazgató kérdésre válaszolva kitért a Jóállás.ro bisztrós hangulatára is. Mint mondta, könnyed, barátságos érzést kívánnak kelteni a felhasználókban.

„Arra törekedtünk, hogy picit másak legyünk, mint a többi álláshirdető portál.

Azért nevezzük a Jóállást erdélyi állásbisztrónak, mert ezt úgy képzeljük el, mint egy olyan virtuális teret, ahol az álláskereső a vendég, a pincér pedig az állásajánló. Könnyed, laza az egész, mint egy bisztróban, ahol az emberek megnyílhatnak, könnyebben kommunikálhatnak egymással

– ismertette a lényeget Bencze Hajnalka. Hozzátette, a bisztrós hangulat részeként dolgozták ki a munkáltatók számára az ajánlatokat. „Van à la carte menünk, ami azt jelenti, hogy mindenki maga döntheti el, milyen csomagot választ a Jóálláson. Illetve vannak fix ajánlataink is: print koktél, print-fm koktél stb., ezekben össze vannak mixelve a lehetőségek.”