Pont nélküli csapatot fogad az SZFC

Zátyi Tibor 2019. október 11., 08:15

A labdarúgó 3. Liga 5-ös csoportjának az eddig elért eredmények szempontjából a leggyengébb tagját fogadja pénteken 15 órakor a Székelyudvarhelyi FC, a sereghajtó, pontot még nem szerzett Alsógáldi Industria lesz a vendég a sétatéri stadionban.

Csak látszólag lesz könnyű meccsük az udvarhelyieknek, meg kell küzdeniük a pontokért. Archív Fotó: Székelyudvarhelyi FC/Pál Árpád

Alsógáld minden eddigi mérkőzésén alulmaradt, és messze a leggyengébb védelemmel rendelkezik, hét találkozó során 23 gólt kapott. Támadásban sem remekel, három mérkőzésén tudott betalálni ellenfelének, összesen öt gólt szerzett.

Mindezek ellenére óvatosan fogalmazott a mérkőzés előtt Demény Norbert, a Székelyudvarhelyi FC vezetőedzője.

Akkor vagyunk erősebbek az alsógáldiaknál, ha mi is megverjük őket. A győzelemhez maximális komolyság és hozzáállás szükséges. Ha nem leszünk kellőképpen motiváltak, a két csapat közti különbség nem látszik meg a pályán. Nem számítunk könnyű mérkőzésre.

Sérültjeink is vannak, Bucur és Viorica biztosan kihagyja a meccset, míg Vékás játéka kérdéses. Jó hír, hogy lejárt Solymosy eltiltása” – nyilatkozta Demény.

Labdarúgó 3. Liga, 5-ös csoport, 8. forduló:

Péntek, 15 óra
Dési Unirea–Nagyváradi Luceafărul,
Székelyudvarhelyi FC–Alsógáldi Industria,
Kolozsvári Sănătatea–Nagybányai Minaur,
Sellenberki Viitorul–Tordai Arieșul,
Szászrégeni Avântul–Váradszentmárton.

{A}

Szombat, 15 óra
Gyulafehérvári Unirea–Kudzsiri Metalurgistul,
Zilahi SCM–Lénárdfalvi Comuna,
Besztercei Gloria–Kolozsvári CFR II.

{S1}