Féláras jegyek határon túliaknak a Fradi hazai EL-mérkőzéseire

Székelyhon 2019. szeptember 24., 20:43

Mérkőzésenként kétszáz határon túli magyar Fradi-szurkoló juthat fél áron jegyhez az FTC hazai Európa Liga-találkozóira. Jelentkezni e-mailben lehet.

Fradi-szurkolók. Most kedvezményesen lehet csatlakozni hozzájuk Fotó: Fradi.hu

Mindhárom hazai Európa Liga-mérkőzésére az FTC kétszáz-kétszáz jegyet tart fent és értékesít fél áron elsősorban felvidéki, kárpátaljai, vajdasági és erdélyi drukkereinek. A belépők a D4-es szektorba szólnak, és

az eredeti 7200 forintos ár feléért, 3600 forintért lehet hozzájuk jutni

– tájékoztat közleményben az FTC sajtóirodája.

A jegyhez jutás menete és feltétele

A határon túli magyar Fradi-szurkolók a szurkoljunk@fradi.hu e-mail címen jelentkezhetnek legkésőbb az érintett hazai Európa Liga-mérkőzés hetének első napján 12 óráig (tehát a Ludogorec elleni összecsapás esetén legkésőbb szeptember 30-án, hétfőn délig, az FTC–CSZKA Moszkva találkozó esetén legkésőbb november 4-én, hétfőn délig, az FTC–Espanyol meccs esetén legkésőbb november 25-én, hétfőn délig).

A Ferencváros mérkőzésenként kizárólag kétszáz jegyet tud biztosítani fél áron, az igényeket időrendi sorrendben fogadják be,

amint betelt a mérkőzésenkénti kétszázfős keret, további kedvezményes jegyet nem tudnak adni.

A részvételi igényt jelző e-mailben meg kell adni a kérvényező nevét, születési helyét és dátumát. Fontos,

egy e-mail kizárólag egy igényt tartalmazhat,

amennyiben többen jönnek, például egy család érkezne, akkor minden személyt külön e-mailben szükséges elküldeni (lehetőség van ugyanazon e-mail címről több levelet is küldeni, de e-mailenként csak egy személyre fogadnak el jelentkezést).

A jelentkezés elfogadásáról az FTC válasz e-mailt küld, kizárólag ennek birtokában tekinthető elfogadottnak a jelentkezés és vehető igénybe a kedvezmény.

Amennyiben nem kapott e-mailben választ az FTC-től, senki se induljon útnak!

A kedvezményt kizárólag határon túli magyarok vehetik igénybe.

Mérkőzésenként az első kétszáz jelentkező élhet a különleges, fél áras kedvezmény lehetőségével. A belépőhöz jutás feltétele az FTC-nél öt éve bevezetett A típusú szurkolói kártya kiváltása, amelynek menetéről itt található részletes tájékoztató. Az FTC szurkolói kártya kiváltásához feltétlenül szükséges arcképes igazolvány felmutatása.

{A}

A kártya meccsnapi kiváltásának költsége 1500 forint, azonban a határon túli kedvezmény a fél áras jegy mellett kedvezményes kiváltási költséget is takar, mindössze 1000 forintért válthatják ki meccsnapon is a kártyát mindazok, akiknek az igénylését elfogadták. Aki már rendelkezik kártyával, annak nem szükséges kiváltania.

A jegyek a D4-es szektorba szólnak, és nem átruházhatók. Az FTC azt kéri azoktól, akiknek a jelentkezését elfogadták, hogy legkésőbb három órával a mérkőzések kezdete előtt érkezzenek a Groupama Aréna Jegypénztárához és Regisztrációs Központjához, ahol külön pultnál lehet majd meccsnapon kiváltani a kártyát és megvásárolni a határon túli kedvezményes jegyet. Amennyiben a kártyát már kiváltották korábban, akkor csak a jegyvásárlást szükséges intézni, szintén az említett központban, amelyet az Üllői úton, a stadion Telekom-székház és Népliget felőli sarkán találhatnak.