A gyergyóiak is megcsodálhatják a nyereményautónkat

Iszlai Katalin 2019. szeptember 23., 20:18

Gyergyószentmiklósra érkezett hétfőn a Székelyhon napilap Lapozni főnyeremény! elnevezésű nyereményjátékának fődíja, a 2019-es metálszürke Toyota Corolla. A nyereményre felkínált autót másfél héten keresztül három különböző helyszínen tekinthetik meg az érdeklődők.

Gyergyószentmiklóson a nyereményautónk Fotó: Gergely Imre

Ismét új helyszínen látható a Székelyhon napilap Lapozni főnyeremény! elnevezésű nyereményjátékának fődíja, az idei kiadású, 78 ezer lej értékű, metálszürke Toyota Corolla.

A nyereményautót hétfő óta a gyergyószentmiklósi Sláger Center bevásárlóközpont előtt tekinthetik meg az érdeklődők, akik kívül-belül megcsodálhatják az 1.6-os, benzines, 130 lőerős járművet.

Emellett munkatársainkkal is találkozhatnak naponta 12 és 16 óra között, információkat kérhetnek tőlük, illetve elő is fizethetnek a Székelyhon napilapra.

A nyereményre felkínált autó pénteken ismét új helyszínre költözik majd: aznap és a hétvégén a gyergyószentmiklósi piacnál várják a leendő előfizetőket munkatársaink, szintén 12 és 16 óra között. Hétfőn aztán egy harmadik gyergyószentmiklósi helyszínen állítjuk ki az autót, mégpedig a művelődési központ előtti parkolóban. Itt három napon keresztül találkozhatnak kollégáinkkal az érdeklődők a már említett időpontban.

A nyereményautót október harmadikától Székelyudvarhelyen tekinthetik meg az érdeklődők.

Fontos tudnivalók

A Business felszereltségi szintű Toyota Corollát az nyerheti meg, aki augusztus 29. és december 10. között féléves vagy egyéves előfizetést köt a Székelyhon napilapra. Előbbi 210 lejbe, utóbbi pedig 420 lejbe kerül. Jó hír azoknak, akik az egyéves előfizetés mellett döntenek, hogy a sorsoláskor az ő nevük nem egy, hanem három alkalommal kerül az urnába. A második díj egy 12 990 lej értékű fűnyírótraktor, a harmadik díj pedig egy kétszemélyes wellnesshétvége a szovátai Brădet Ensana Health Spában. Az újságra lapkézbesítőinknél, szerkesztőségünk és partnereink ügyfélszolgálatain, postán, illetve interneten is elő lehet fizetni.