Az éllovashoz látogat az SZFC

Zátyi Tibor 2019. szeptember 20., 10:45

A labdarúgó 3. Liga 5-ös csoportjának 5. fordulóját rendezik a hét végén, a Székelyudvarhelyi FC a mezőny egyik legerősebb csapatához, a Lénárdfalvához utazik.

Meglesz az ötödik egál? Fotó: Székelyudvarhelyi FC/Pál Árpád

Lénárdfalva vezeti a csoportot, az eddigi négy fordulóban három győzelmet aratott. Hazai pályán Kudzsirt 2–1-re, Alsógáldot 8–2-re verte, idegenben pedig Nagybányán 1–1-es döntetlent játszott, míg a legutóbbi fordulóban 4–3-ra nyerve elvitte mindhárom pontot a Nagyváradi Luceafărul otthonából.

Ennek tükrében nagyon nehéz találkozó vár a Székelyudvarhelyi FC-re, amely eddig négy döntetlent játszott a bajnokságban, jelenleg a 10. helyen áll.

Demény Norbert edzőtől megtudtuk, hogy a hosszú időre lesérült Adrian Vioricán kívül mindenki egészséges, a csapat csütörtökön délben utazott el Lénárdfalvára.

{A}

„Mindannyian tudatában vagyunk annak, hogy nagyon nehéz kihívás előtt állunk. A saját elképzeléseinket akarjuk érvényesíteni a pályán, hogy ez mire lesz elég, majd a meccs végi eredmény tükrözni fogja. A felkészülésünk jó hangulatban zajlott, a fiúk elszántak, ponttal szeretnénk hazajönni” – összegzett az edző.

Tavaly Lénárdfalva 4–0-ra nyert Székelyudvarhelyen, hazai pályán pedig 5–1-re. Utóbbi találkozót aztán zöld asztalnál az SZFC javára írták, mivel a lénárdfalviaknál egy játékra nem jogosult labdarúgó is pályára lépett.

Labdarúgó 3. Liga, 5-ös csoport, 5. forduló

Pénteken 17 órától:
Szászrégeni Avântul–Sellenberki Viitorul,
Váradszentmárton–Zilahi SCM,
Kolozsvári CFR II.–Gyulafehérvári Unirea,
Tordai Arieșul–Kolozsvári Sănătatea,
Lénárfalva–Székelyudvarhelyi FC,
Kudzsiri Metalurgistul–Nagyváradi Luceafărul.

Szombaton 17 órától:
Besztercei Gloria–Dési Unirea,
Nagybányai Minaur–Alsógáldi Industria.