Hétvégén lesz a parajdi Töltöttkáposzta Fesztivál

Székelyhon 2019. szeptember 19., 15:37

Hétvégén tartják a huszonnegyedik Töltöttkáposzta Fesztivált Parajdon: pénteken a gyermekek napja lesz, azaz a fiatalok főznek majd.

Ismét a töltöttkáposzta lesz a főszereplő Parajdon. Archív Fotó: Veres Nándor

Pénteken reggel kilenckor tartják a hatodik Sóvidéki tömegfutást. Este fél hétkor gyermekkoncertre várják a kicsiket, majd hét óra után a Titán lép fel a fesztiválszínpadon.

Szombaton a rezesbanda ébreszti az ünneplő közösséget, fél 11-kor lesz a hivatalos megnyitó, majd ezt követően mutatkoznak be a gasztronómiai rendezvény részvevői.

{A}

Különböző kulturális programok zajlanak a nap folyamán, a főzés ideje alatt, az eredményhirdetést este fél hétkor tartják.

Este fél nyolckor a Kiss Kata Zenekar és a Maszkura koncertezik, nyolc órától Anda Adam énekesnő, majd fél tíztől Vikidál Gyula és Homonyik Sándor.

Vasárnap lesz a rezesbandák negyvenedik találkozója: a részvevők felvonulását követően, délután fél kettőkor mutatkoznak be az együttesek.

Délután ötkor Delhusa Gjon, majd Leya D koncertezik, fél nyolctól a Beatrice lép fel, majd a fesztivált este tízkor lézer-show zárja.