Csíkszereda központjában tekinthető meg a nyereményautónk

Iszlai Katalin 2019. szeptember 16., 16:52

A csíkszeredai Szabadság téren látható hétfő óta a Székelyhon napilap Lapozni főnyeremény! elnevezésű nyereményjátékának fődíja, a 2019-es, metálszürke Toyota Corolla.

Fotó: Gábos Albin

Új helyszínre költöztettük nyereményjátékunk fődíját, a 78 ezer lej értékű Toyota Corollát. A nyereményautót hétfő óta

a csíkszeredai Szabadság téren tekinthetik meg az érdeklődők, akik kívül-belül megcsodálhatják az 1.6-os, benzines, 130 lőerős járművet.

{A}

Emellett munkatársainkkal is találkozhatnak hétköznaponként 12 és 16 óra között, információkat kérhetnek tőlük, illetve elő is fizethetnek a Székelyhon napilapra.

Érdemes játszani velünk, hiszen fődíjunk egy szuper családi autó Fotó: Gábos Albin

A nyereményre felkínált autó szombaton és vasárnap aztán ismételten új helyszínre költözik:

a Falu a városban programnak otthont adó zöldövezeten (az Óceán üzlettel szemben) már a nyereményjátékunk második díja, a 12 990 lej értékű fűnyírótraktor társaságában vehetik szemügyre az arrajárók.

Kollégáink ezen a helyszínen is 12 és 16 óra között várják a leendő előfizetőket, és válaszolnak az esetleges kérdésekre a nyereményjátékkal kapcsolatosan.

Fotó: Gábos Albin

Fontos tudnivalók

A Business felszereltségi szintű Toyota Corollát az nyerheti meg, aki augusztus 29. és december 10. között féléves vagy egyéves előfizetést köt a Székelyhon napilapra. Előbbi 210 lejbe, utóbbi pedig 420 lejbe kerül.

Fotó: Gábos Albin

Jó hír azoknak, akik az egyéves előfizetés mellett döntenek, hogy a sorsoláskor az ő nevük nem egy, hanem három alkalommal kerül az urnába. A nyereményautó és a fűnyírótraktor mellett egy harmadik díjat is kisorsolunk majd: egy kétszemélyes wellnesshétvégét a szovátai Brădet Ensana Health Spában. Az újságra lapkézbesítőinknél, szerkesztőségünk és partnereink ügyfélszolgálatain, postán, illetve interneten is elő lehet fizetni a szekelyhon.ro/fonyeremeny oldalon.

A nyereményautót jövő héttől Gyergyószentmiklóson tekinthetik meg az érdeklődők.