Az első kalapból húzzák az FK Csíkszeredát

Józsa Csongor 2019. szeptember 12., 10:05

Csütörtök délben sorsolják ki a labdarúgó Román Kupa tizenhatoddöntőinek párosításait. Itt már bekapcsolódnak a sorozatba az élvonalbeli csapatok is, a szakszövetség elkészítette a kiemeléseket.

Nagy csata után jutott az FK a legjobb 32 közé Fotó: Pinti Attila

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) hivatalos honlapján tette közzé a csütörtök déli sorsolás menetét. Ez alapján az együtteseket két kalapba sorolta az elmúlt idények Román Kupa-szereplése alapján.

Így az FK Csíkszereda, a Sepsi OSK és a Kolozsvári CFR is az első urnába került, ám ez nem azt jelenti, hogy elkerülték az élvonalbeli gárdákat, hiszen a kettes kalapban is vannak 1. Ligában szereplő klubok.

A negyedik kör sorsolását a szakszövetség székhelyén tartják déli tizenkét órától.

Labdarúgó Román Kupa, 4. körös kalapbeosztások

1. kalap: Kolozsvári CFR, FCSB, Konstancai Viitorul, Universitatea Craiova, AFC Astra, Sepsi OSK, Medgyesi Gaz Metan, Bukaresti Dinamo, FC Voluntari, Jászvásári Poli, Nagyszebeni Hermannstadt, Kolozsvári U, CS Mioveni, FK Csíkszereda, Turris-Oltul Turnu Măgurele.

2. kalap: AFC Botoşani, Concordia Chiajna, Chindia Târgovişte, Academica Clinceni, Petrolul Ploieşti, Bukaresti Metaloglobus, Temesvári Ripensia, Aradi UTA, Bukaresti Rapid, Resicabányai VSK, U Craiova, Flacăra Horezu, Foresta Suceava, Kolozsvári Sănătatea, Metalul Buzău, CS Făurei, Alsógáldi Industria.

{K1}

{A}