Csíkszeredába érkezett a nyereményautó

Iszlai Katalin 2019. szeptember 09., 20:20

Csíkszeredába érkezett hétfőn a Székelyhon napilap Lapozni főnyeremény! elnevezésű nyereményjátékának fődíja, a 2019-es, metálszürke Toyota Corolla. A nyereményre felkínált autót ezen a héten a Nagyrét utcai Merkúr áruház parkolójában tekinthetik meg az érdeklődők.

Fotó: Pinti Attila

A marosvásárhelyiek után a csíkszeredaiak is megcsodálhatják a Székelyhon napilap nyereményjátékának fődíját, a 78 ezer lej értékű, idei kiadású, metálszürke Toyota Corollát. A nyereményautó hétfőn érkezett a hargitai megyeszékhelyre, ahol két hétig lesz kiállítva,

az érdeklődők pedig a jármű megtekintése mellett találkozhatnak munkatársainkkal, információkat kérhetnek tőlük, illetve elő is fizethetnek a Székelyhon napilapra.

A személygépkocsi ezen a héten a Nagyrét utcai Merkúr áruház parkolójában várja az érdeklődőket, akik nem csak kívülről csodálhatják meg: azt is kipróbálhatják, milyen érzés egy vadonatúj, 1.6-os, benzines, 130 lőerős autóban ülni. Emellett kollégáink mindennap 12 és 16 óra között a helyszínen várják a leendő előfizetőket, és válaszolnak az esetleges kérdésekre a Lapozni főnyeremény! elnevezésű nyereményjátékkal kapcsolatosan.

A Business felszereltségi szintű Toyota Corollát azok nyerhetik meg, akik augusztus 29. és december 10. között féléves vagy egyéves előfizetést kötnek a Székelyhon napilapra. Előbbi 210 lejbe, utóbbi pedig 420 lejbe kerül.

Jó hír azoknak, akik az egyéves előfizetés mellett döntenek, hogy a sorsoláskor az ő nevük nem egy, hanem három alkalommal kerül az urnába.

A második díj egy 12 990 lej értékű fűnyírótraktor, a harmadik díj pedig egy kétszemélyes wellnesshétvége a szovátai Brădet Ensana Health Spában. Az újságra lapkézbesítőinknél, szerkesztőségünk és partnereink ügyfélszolgálatain, postán, illetve interneten is elő lehet fizetni.

A nyereményautót jövő héten a csíkszeredai Szabadság téren állítjuk ki, majd kéthetente más-más székelyföldi városban tekinthetik meg az érdeklődők.