Megéri előfizetni a Székelyhonra – Minden, amit a Lapozni főnyeremény játékunkról tudni kell

Székelyhon 2019. szeptember 06., 12:39

Egyszerű részt venni legújabb nyereményjátékunkban: mindössze annyit kell tenniük az olvasóknak, hogy legkésőbb december 10-ig félévre, vagy egy évre előfizetnek a Székelyhon napilapra. A Lapozni főnyeremény játékunk révén a mindennapi friss olvasnivaló mellett nagy értékű nyereményeket lehet nyerni.

Fotó: Barabás Ákos

A Székelyhon napilap Lapozni főnyeremény játékáról részletesen Fleisz Emőke, a lapkiadónk marketingigazgatója számolt be a Príma Rádió reggeli műsorában. Bevezetőként a lapcsoportunk kiemelt márkáját, a Székelyhon napilapot érintő elképzelésekről beszélt.

Fotó: Barabás Ákos

„Az elmúlt egy évben a Székelyhon napilap sok változáson esett át, ezért több alkalommal is kikértük az olvasók véleményét.

Legutóbbi közvélemény-kutatásunkkal felmértük az olvasók igényeit, hogy megtudjuk, mit és hol tudunk javítani, hogyan tudjuk közelebb hozni olvasóinkhoz a lapot

– magyarázta a Székelyhon munkatársa. A felmérésből kiderült,

az olvasók leginkább helyi tartalmakat szeretnének olvasni a lapban, vagyis legfőképpen a helyi történésekre kíváncsiak, továbbá szívesen olvassák a szórakoztató tartalmakat is, szeretnek keresztrejtvényt fejteni és könnyedebb témákat olvasni.

„A lap koncepciója az, hogy a fajsúlyos dolgokról beszéljünk, azokról, amelyek egyformán érintik a székelyföldi városok lakóit, ugyanakkor az olvasók igénylik, hogy a kisebb helyi történéseikről is írjunk. Kollégáink ezért azon dolgoznak, hogy már az autós nyereményjátékunk ideje alatt teljesíthessünk, amit lehet, ezekből az elvárásokból” – fűzte hozzá Fleisz Emőke.

Fotó: Barabás Ákos

Részt venni a nyereményjátékban

„A Székelyhon életében még ilyen nagy értékű nyereményjáték nem volt, a három nyeremény összértéke ugyanis közel 100 ezer lej” – hangsúlyozta a marketingigazgató.

A Toyota Corolla személyautó értéke 78 ezer lej, a fűnyíró traktor értéke közel 13 ezer lej, a hosszú szovátai hétvége egy wellnesshotelben pedig 2300 lej.

A nyereményakcióban egyszerű részt venni, mindössze annyit kell tenniük az olvasóknak, hogy előfizetnek egy évre, vagy fél évre a Székelyhon napilapra.

Ezt megtehetik a Székelyhon és partnerei ügyfélszolgálatainál, a lapterjesztőknél és lapkézbesítőknél, postán, valamint online is van mód előfizetésre a szekelyhon.ro/fonyeremeny oldalon keresztül.

Előnyben vannak azok, akik egy évre fizetnek elő, hiszen nevüket a szervezők háromszor teszik bele a sorsoló urnába, így háromszor nagyobb eséllyel nyerhetik meg a nyeremények egyikét.

Fontos tehát tudni, hogy akár egy évre, akár félévre fizet elő valaki, mindhárom nyereményre esélyes, azonban egy személy csak egy nyereményt nyerhet.

Fotó: Barabás Ákos

Érdemes előfizetni az újságra, hiszen szabadeladásban 3 lej, de ha a havi előfizetés értékét, a 35 lejt visszaosztjuk, akkor napi 1,70 lej körüli összeget kapunk, azaz egy kifli árába se kerül a napi olvasnivaló.

És ha rendszeresen olvassuk a lapot, akkor sokkal tájékozottabbak leszünk. Ráadásul most, ha előfizetnek, nyerhetnek is” – érvelt az előfizetés mellett Fleisz Emőke.

A féléves előfizetés értéke 210 lej, az egyéves pedig 420 lej.

Akár ajándékba is lehet venni előfizetést, szülőknek, nagyszülőknek, nagynéninek, így kétszeresen jól jár az, aki előfizet, hiszen megvan az ajándékötlet és nyerni is lehet vele. Fontos megjegyezni, hogy a sorsoláson az vehet részt, aki kifizette az előfizetést

– magyarázta.

Fotó: Haáz Vince

Körbeutazik a főnyeremény

Mint Fleisz Emőke elmondta, az akciónk főnyereményét, a 2019-es metálszürke Toyota Corollát karavánszerűen, négy székelyföldi városban, Marosvásárhelyen, Csíkszeredában, Székelyudvarhelyen és Gyergyószentmiklóson is megmutatják. Elsőként Marosvásárhelyen a Vásárhelyi Forgatagon állították ki, jelenleg a Dózsa György utcai Merkúr parkolójában tekinthető meg. Hétfőtől pedig Csíkszeredában, a Nagyrét utcai Merkúr parkolójában lesz látható. Székelyudvarhelyen legközelebb az Őszi Vásár hétvégéjén mutatják be a minifocipályán. „Minden helyszínen a kollégák is jelen lesznek, kérdésekre válaszolnak, véleményeket gyűjtenek, előfizetésre is adnak lehetőséget” – sorolta a munkatársunk.

A nyeremény szabályzata

A Székelyhon napilap Lapozni főnyeremény! játékának részletes leírása, a szabályzat (román és magyar nyelven) a szekelyhon.ro/fonyeremeny oldalon érhető el. Ugyanitt, mint fentebb írtuk, online is elő lehet fizetni a lapra bárhonnan. A 0040-726-719 962-es telefonszámon, vagy elofizetes@szekelyhon.ro email címen is lehet érdeklődni az előfizetésről, a nyereményakcióról.

Előfizetni az ügyfélszolgálatokon is lehet
Az ügyfélszolgálatok címei: Csíkszeredában, Márton Áron utca 18. szám; Székelyudvarhelyen, Bethlen Gábor utca 55. szám; Gyergyószentmiklóson, Virág negyed 41/E szám; Marosvásárhelyen, Borsos Tamás utca 11. szám; Kolozsvár, Wesselényi út (Ferdinánd király út) 37/14. szám; Sepsiszentgyörgyön a Mihail Viteazul utca 2. szám alatt; valamint a H-Press terjesztési hálózatában és újságos standjain Kovászna megyében.

Fotó: Haáz Vince

A nyereményekről
A legnagyobb értékű nyeremény a Toyota Corolla személygépkocsi 1,6 benzinmotoros, 132 lóerős, metálszürke, 2019-es kiadás. Értéke 78 ezer lej. A második ajándék egy kis fűnyíró traktor, benzines, Husqvarna márkájú, TC138-as típusú. Egy tartályba gyűjti a levágott füvet, 97 centiméter szélességben kaszál. Értéke közel 13 ezer lej. Harmadik nyereményként egy kétszemélyes wellnesshétvégét sorsolnak ki a szovátai Brădet Ensana Health Spában, ( a volt Danubius szállóban), a Medve-tó szomszédságában. A csomag szállást foglal magába két fő számára két éjszakára felpanziós ellátással (reggeli és vacsora), a SPA és wellness-szolgáltatások korlátlan használatát, valamint egy választott wellnesskezelést. Értéke valamivel több mint 2300 lej.