Nehéz kiszállás vár az SZFC-re Kolozsváron

Zátyi Tibor 2019. szeptember 06., 09:00

A harmadik játéknappal folytatódik a labdarúgó 3. Liga, a Székelyudvarhelyi FC pénteken 17 órától a Kolozsvári CFR fiókcsapatának vendége lesz.

Komolyan odatették magukat az edzéseken Fotó: Barabás Ákos

A két együttes egymást követi a táblázaton. A CFR II. hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Alsógáldi Industriát, az előző fordulóban pedig 2–1-re kikapott Nagyváradon a Luceafărultól. Az SZFC két döntetlennel kezdett, Szászrégenben 1–1-et, hazai pályán Váradszentmártonnal pedig 3–3-at játszott. Az előző szezonban Kolozsváron 1–1-es döntetlent játszottak az udvarhelyiek, hazai pályán pedig 2–1-re nyertek.

„Viorica és Marucza sérülésekkel küszködik, előbbi valószínűleg nem játszik, utóbbi játékáról pedig a meccs előtt döntünk. A keret többi tagja egészséges.

A felkészülést százszázalékos komolysággal vettük, én és a játékosok egyaránt. Mindenki odatette magát, a hozzáállással nem volt gond. Reméljük, pozitív eredménnyel jövünk haza Kolozsvárról.

A CFR II. fiatal, ambiciózus gárda, labdarúgói abban a reményben fociznak, hogy bekerüljenek a felnőtt csapatba, ez pedig óriási motivációs tényező tud lenni. Nem számítunk könnyű meccsre” – mondta Demény Norbert, az SZFC edzője.

Labdarúgó 3. Liga, 5-ös csoport, 3. forduló:

Péntek, 17 óra:
Sellenberki Viitorul–Dési Unirea,
Szászrégeni Avântul–Gyulafehérvári Unirea,
Váradszentmártoni SK–Kolozsvári Sănătatea,
Kolozsvári CFR II.–Székelyudvarhelyi FC,
Tordai Arieșul–Nagyváradi Luceafărul.

{A}

Szombat, 17 óra:
Besztercei Gloria–Zilahi SCM,
Lénárdfalvi Comuna–Alsógáldi Industria,
Kudzsiri Metalurgistul–Nagybányai Minaur.

{S1}