Három góllal vezettek, aztán mégis pontokat veszítettek a csíki fiúk

Dobos László 2019. szeptember 04., 15:38

Szünetben három góllal vezetett, de végül csak döntetlent játszott szerdán délben hazai pályán az FK Csíkszereda korosztályos együttese a labdarúgó U16-os Elit Ligában.

Ellentétes félidők. Az elsőt a piros-feketében játszó csíkiak nyerték, a másodikat pedig a vendégek Fotó: Pinti Attila

Zöld Péter vezetőedző a mérkőzés után úgy értékelt, hogy „a második félidőt túl nyugodtan kezdtük,

úgy gondoltuk, ez a mérkőzés megvan, bár a srácoknak a szünetben jeleztem, hogy ez a meccs még teljesen nyitott.

A második félidő első öt percében kaptunk egy szerencsétlen gólt, ami az ellenfelet egyből felhozta, minket meg morálisan visszavett. Addig se működött jól a játékunk, nem játszottunk jól. A három rúgott gólból kettő szerencsés körülmények között született, de hát ez is része a futballnak, végül elég sok mindent megtettünk azért a három gólért. De játékban még mindig nem látom azt, amit mi elvárunk, számomra érthetetlen volt a második félidő.

Fotó: Pinti Attila

Nagyon magunk alatt voltunk, morálisan, mentálisan, nem volt önbizalom, és el is fáradtunk. Az ellenfél is jól mozgósította a tartalékait, mi párszor ígéretes ellentámadásokat építettünk, de sajnos több gólt nem sikerült szereznünk.”

Fotó: Pinti Attila

Labdarúgó U16 Elit Liga, 1. csoport, 8. forduló:
FK Csíkszereda–Brassói Kids Tâmpa 3–3 (3–0).
A hazai csapatból Bóni Csaba és Sebestyén Botond volt eredményes, a harmadik csíki találat pedig brassói öngól.

{A}

Az FK egyszer szabadnapos volt, a lejátszott hét mérkőzés közül pedig négyet megnyert, és három döntetlennel zárult. A következő fordulóban, szeptember 8-án délelőtt 10 órától Zöld Péter és Gál Ervin edzők együttese a CSȘ Târgoviște otthonában vendégszerepel.