A Sepsi OSK edzője tudja, hol veszítették el a Dinamo elleni meccset

Horváth Bálint Ottó 2019. szeptember 03., 14:15

Kihagyta helyzeteit, a végén pedig vesztesen hagyta el a pályát a Sepsi OSK a Dinamo ellen. A sepsiszentgyörgyiek vezetőedzője, László Csaba szerint csapata a hajrában megengedhetetlen hibákat vétett.

László Csaba szerint bosszantó, hogy továbbra is gyenge a helyzetkihasználásuk Fotó: Pinti Attila

„Nehezen tudjuk megemészteni ezt a vereséget, mivel megvoltak a lehetőségeink, két-három gólt is rúghattunk volna. Mindenképpen nyerni akartunk, a játékosokban nagy volt az akarat, a végén azonban nagyot hibáztunk a középpályán.

Itt veszítettük el a mérkőzést, túl nagy területet hagytunk az ellenfélnek, és megengedhetetlen, hogy húsz méterről kapjunk gólt”

– nyilatkozta László Csaba a hétfő esti mérkőzés után. Hozzátette, amennyiben megszerezték volna a vezetést, megszerezték volna a három pontot.

A Sepsi OSK vezetőedzője a találkozót követő sajtótájékoztatón elmondta, mihamarabb el kell feledniük ezt a vereséget, és rendezniük a sorokat a következő, idegenbeli mérkőzésre, ahol bízik benne, hogy jobban kihasználják majd a helyzeteiket, és jobb eredményt érnek el.

{A}

Ami a felsőházi rájátszásba jutást illeti, László Csaba szerint hosszú még a bajnokság alapszakasza, így

menet közben feljavulhat a teljesítményük, és felvehetik a küzdelmet a vetélytársaikkal,

ehhez azonban az is szükséges, hogy megnyerjék a hazai mérkőzéseiket.

Egyhetes szünet következik a bajnokságban, a Sepsi OSK legközelebb a 9. fordulóban szeptember 14-én, szombaton 18.30-tól a Chindia Târgoviște vendégeként játszik.

{K1}