Megmutatjuk, hogy mit nyerhetnek!

Simon Virág 2019. augusztus 30., 16:15

A Székelyhon napilap Lapozni főnyeremény! címmel indít nyereményjátékot: decemberben közel százezer lej értékben sorsolunk ki nyereményeket.

Fotó: Haáz Vince

A 78 ezer lej értékű főnyereményt, egy 2019-es, metálszürke Toyota Corollát elsőként a marosvásárhelyiek csodálhatják meg. A személygépkocsit a Ligetben állítottuk ki. Mint Szatmári Bence kampányfelelőstől megtudtuk,

a nagyszerű autót azok nyerhetik meg, akik augusztus 29. és december 10. között féléves vagy egyéves előfizetést kötnek a Székelyhon napilapra.

A sorsolás december 13-án lesz. A féléves előfizetés 210 lejbe, az egész éves 420 lejbe kerül. Jó hír azok számára, akik az egyéves előfizetés mellett döntenek, hogy a sorsoláskor az ő nevük nem egy, hanem három alkalommal kerül az urnába. Az újságra a – lapkézbesítőinknél saját terjesztési hálózatunkban – szerkesztőségünk és partnereink ügyfélszolgálatain lehet előfizetni:

  • Csíkszeredában, Márton Áron utca 18. szám
  • Székelyudvarhelyen, Bethlen Gábor utca 55. szám
  • Gyergyószentmiklóson, Virág negyed 41/E szám
  • Marosvásárhelyen, Borsos Tamás utca 11. szám
  • Kolozsvár, Wesselényi út (Ferdinánd király út) 37/14. szám
  • partnereink ügyfélszolgálatain: Sepsiszentgyörgyön a Mihail Viteazul utca 2. szám alatt, valamint a H-Press terjesztési hálózatában és újságos standjain Kovászna megyében
  • postán

A sorsolás második díja egy szuper fűnyíró-traktor, míg a harmadik díj egy kétszemélyes wellnesshétvége lesz a szovátai Brădet Ensana Health Spában.

Főnyereményünket, az 1.6-os, benzines, 130 lőerős autót jelenleg a Vásárhelyi Forgatag keretében, a Ligetben lehet megnézni. Az érdeklődők a helyszínen találkozhatnak munkatársainkkal, és akár ott is előfizethetnek. Amíg pedig a férfiak, legények a Toyotát nézegetik, addig a hölgyek és a gyerekek keresztrejtvényt oldhatnak, Székelyhon-címlapot rajzolhatnak és értékes nyereményeket kapnak.

Fotó: Haáz Vince

Fotó: Haáz Vince

Fotó: Haáz Vince

Hétfőtől az autó a marosvásárhelyi Merkúr Dózsa György utcai üzlete előtt lesz kiállítva, ott találkozhatnak a kollégákkal a jelenlegi és leendő előfizetők. A nyereményre felkínált autó szeptember 9-től Csíkszeredába költözik, majd kéthetente más-más székelyföldi városban lehet majd megnézni.