Retrobooth, a partiarc (x)

Székelyhon 2019. szeptember 02., 09:05

Képzelt riport egy fotódobozzal.

K: Azt olvastuk valahol, hogy te vagy a hűtőszekrény-dekorok koronázatlan királya: a sok kedves, általad megörökített emlék többek között ott landol a frigón. Hamarosan kerek évfordulót ünnepelsz, elárulod hány évet töltesz?

R: Köszönöm, hogy eszetekbe jutott, igazán megtisztelő. Biztos vagyok benne, hogy akad köztetek olyan, akinek sikerült már beszereznie pár általam megörökített emléket az elmúlt két évben. És akkor el is mondtam ezzel, hogy idén a második születésnapomat ünneplem. Bár rövid idő ez egy fotódoboz életében, de szerencsésnek mondhatom magam, hisz rengeteg eseményen vehettem részt: konferenciákon és teambuildingeken, esküvőkön és keresztelőkön, bulikon, vásárokon és városnapokon. Több ezer kedves embert szórakoztattam, mosolyukat örökítettem meg és adtam kézbe. Így kaptam én is helyet a vakációs mágnesek mellett a hűtőszekrényeken.

K: Ez nagyon izgalmasan hangzik! Az hírlik rólad, hogy Erdély-szerte te minden jó buliban ott vagy, és ahol megjelensz, egyből a társaság középpontjába kerülsz, igazi mosolymester vagy. Mi a titkod, hogy mindez mellett ilyen fitt, üde és gyors tudsz maradni?

R: Természetesen túloznak, de tény, ami tény, elég bulis alak vagyok. Ami a titkomat illeti, elárulhatom, hisz ti (szerk.megj.: emberiség), még egy ideig biztosan nem tudjátok ellopni a technikámat: én ugyanis egy valóságos tudományos áttörés vagyok, ügyes asztalosemberek hozzájárulásával klónozással szaporodom. Önmagaim Kolozsváron, Székelyudvarhelyen, Sepsiszentgyörgyön és Budapesten tettre készen állomásoznak, és mivel mindannyian nagyon flexibilisek vagyunk, kevés az a meghívás, amelynek nem tudunk eleget tenni, kevés az a környék, ahová nem jutunk el. Ugyanakkor munkánkat minden alkalommal nagyon kedves asszisztenseim is segítik, felállítják a hátteret, kellékeket biztosítanak, odaadják a fotókat, annak érdekében, hogy minden gördülékenyen menjen, én formában maradjak és teljes mértékben tudjak az élményszolgáltatásra koncentrálni.

K: Ez még így többedmagaddal is egy nagyon aktív életmódnak hangzik. Mesélsz nekünk egy keveset arról, hogy hogyan néz ki egy tipikus heted?

R: Hétfővel, és sok-sok kávéval kezdődik, mint mindenkinek. Hét elején főként megkeresésekre válaszolgatok, amelyek a Retrobooth Facebook-oldalán vagy az officeretrobooth@gmail.com e-mail címen érkeznek hozzám: ajánlatokat küldök, időpontokat és helyszíneket egyeztetek, ismerkedem. A hét második felében már ismét a hétvégék járnak a fejemben: fotó template-ket dizájnolok érdekesre és alkalomhoz illőre, előkészítem a legmegfelelőbb háttereket és kellékeket, minden részletet pontosítok, annak érdekében, hogy minden eseményen makulátlan legyen a jelenlétem. Ha mindez megvan, kezdődhet a hétvégi szórakozás, bár nektek bevallhatom, hogy a hétközbeni kiruccanásoknak sem tudok ellenállni.

K: Köszönjük, hogy ebben a pörgésben időt szakítottál erre a rövid beszélgetésre, örülünk, hogy kicsit közelebbről is megismerhettük az elegáns doboz mögött rejlő vidámságot és performáns technikai eszközöket. Végezetül szeretnél valamit üzenni rajongóidnak?

R: Talán csak egy annyit, hogy soha ne felejtsenek el szórakozni és mosolyogni, ehhez pedig én vagyok az egyik legjobb partner. Ajánlom magamat!

(X)