Pontokat hullattak az FK Csíkszereda ificsapatai

Dobos László 2019. augusztus 21., 17:17

Egy vereség, egy döntetlen és egy győzelem az FK Csíkszereda korosztályos csapatainak mérlege az Elit Liga szerdai, hétközi fordulójában.

Az FK alakuló, formálódó U16-es együttese tartja veretlenségét Fotó: Gábos Albin

Kemény, élmezőnybeli ellenfelek érkeztek Csíkszeredába: az U16-os együttes a LPS Suceava együttesét fogadta, az U17-es és az U19-es gárda pedig az utánpótlás szinten kiváló játékerőt képviselő Concordia Chiajna csapatait.

{A}

Az alapszakasz 4. fordulójának számító mérkőzéseket tűző napsütésben rendezték.

U16: FK Csíkszereda–LPS Suceava 3–3 (2–1), a hazai csapat gólszerzői Bíró Tamás 2 és Sándor voltak. A Zöld Péter és Gál Ervin által felkészített csíki együttes egyszer szabadnapos volt, a lejátszott három mérkőzésből egyet megnyert és kettőn döntetlent ért el.

Fotó: Gábos Albin

U17: FK Csíkszereda–Concordia Chiajna 1–0 (0–0), gólszerző Csala Róbert. A Kurucsai Milán és Antal Szilamér edzők által dirigált székelyföldi U17-es együttes négy forduló után veretlen, a mérlege három győzelem és egy döntetlen, és ezzel csoportelső.

U19: FK Csíkszereda–Concordia Chiajna 0–1 (0–1). Dusinszki Zoltán és Albert István edzők csapatának ez volt az első veresége az idei bajnokságban.

A következő fordulóban, augusztus 24-én, szombaton az FK Csíkszereda mindhárom Elit Ligában szereplő együttese Jászvásárra utazik, a Poli Iași otthonában vendégszerepel.