Kialakult az FK Udvarhely kerete, kezdődik a bérletárusítás

Józsa Csongor 2019. augusztus 21., 15:19

Teljes erőbedobással készül a szeptember eleji bajnoki rajtra az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata. Beárazták a bérleteket.

Egyelőre az edzések vannak túlsúlyban Fotó: Barabás Ákos

Az együttes egy tesztmeccset letudott, az elmúlt hétvégén a másodosztályos Kézdi SE otthonában játszott 3–3-as döntetlent. A teremlabdarúgó 1. Liga 2019–2020-as idényére hangoló gárda számára ezen a héten csak az edzések maradnak.

Noha a szakmai stáb szeretett volna újabb barátságos találkozót lekötni, nem talált megfelelő ellenlábast erre – legfőképp azért, mert a közeli együttesek még nem kezdték el a felkészülést. Jövő hétvégén dévai tornára hivatalos az udvarhelyi együttes,

a bajnokság szeptember 7-én kezdődik, akkor a Kolozsvári Clujana otthonában vendégszerepelnek az udvarhelyiek.

Az FK Székelyudvarhely kerete az új idényre: Hegyi Zoltán, Sebestyén Norbert, Györfi Bálint – kapusok, Mánya Szabolcs (edző-játékos), Szécsi Barna, Bíró Attila, Kedei Barna, Gálfi Artúr, Tifán Norbert, Jakab Tamás, Balázs Norbert, Balázsi Attila, Bálint Andor és Kerestély József – mezőnyjátékosok.

Az FK elkezdte az új idényre szóló bértelek értékesítését, az összes hazai mérkőzésre szóló belépők 60 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 80 lejbe kerülnek. Ezen kívül lesz támogatói kártya is, amelyet 200, 300 és 500 lejért lehet megvásárolni. Érdeklődni a 0744–632654-es telefonszámon lehet a bérletekért.

{A}