Az Imperial Wet játékosát választották a legjobbnak

Horváth Bálint Ottó 2019. augusztus 21., 13:24

A spanyol Álvaro de Luis Yuberót, a hazai bajnok Csíkszeredai Imperial Wet játákosát választotta a 2018–2019-es szezon legjobb teremlabdarúgójának a romániai profi és amatőr labdarúgók egyesülete (AFAN).

Álvaro de Luis Yubero kiemelkedő teljesítményt nyújtott a csíkszeredai együttesben. Archív Fotó: Pinti Attila

A 31 éves játékost kedden este díjazták az egyesület gálaműsorának keretében. „Megtiszteltetés ez a díj számomra és a klubomnak is. Továbbá elismerése annak a kemény munkának, amit az előző évben végeztem, és soha nem fogok elfelejteni. Álomszerű szezon volt, köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, de különösképpen a csapatomnak és a családomnak, akik mindenben támogattak” – mondta a győztes.

Álvaro de Luis Yubero közel két évvel ezelőtt érkezett az Imperial Wethez, és hamar alapember lett.

Az előző idényben kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és végül bajnoki címet ünnepelt a csíkszeredai együttessel, amely a második élvonalbeli szezonjában ért fel a csúcsra.

Az Imperial Wet a jövő héten a Bajnokok Ligája-selejtező C csoportjában Athénban játszik, ahol a csíkiak a házigazda, görög AEK Futsal Club, a svájci Futsal Minerva és az ír Blue Magic Dublin ellen lépnek majd pályára. A csoportból csak az első helyezett jut tovább.