Eltűnt székelykeresztúri férfit keresnek

Fülöp-Székely Botond 2019. augusztus 19., 13:08

Péntek óta keresi a rendőrség és a helyi önkéntes tűzoltó egyesület azt a 31 éves székelykeresztúri férfit, aki otthonából távozva nyomtalanul eltűnt. Noha a hatóságok kutyákat és drónokat is bevetettek a kutatás során, egyelőre nincs eredmény.

Több napja keresik M. Tamást, aki vélhetően Székelyudvarhely irányába távozott otthonából • Forrás: Villám-Fulger Önkéntes Tűzoltó Egyesület/Facebook

Sötét színű kabátban és ugyanilyen színű táskával távozott otthonából a 31 éves székelykeresztúri M. Tamás, akit azóta nagy erőkkel keresnek a hatóságok – tudtuk meg Szali Mózestől, a Villám-Fulger Önkéntes Tűzoltó Egyesület vezetőjétől, akik a rendőrség felkérésére csatlakoztak az akcióhoz. Mint mondta,

információik szerint a férfi Székelyudvarhely irányába távozott. Térfigyelő kamera rögzítette, amint elhagyja otthonát, de egyetlen felvétel sem igazolja, hogy megérkezett volna Székelyudvarhelyre.

Erről a busztársaságokkal is beszéltek, de nem jutottak előrébb. A rendőrséggel közösen azóta drónokkal, kutyákkal és kvadokkal is kutattak a környéken a személy után, de eredménytelenül.

Az eltűnt férfi • Forrás: Villám-Fulger Önkéntes Tűzoltó Egyesület/Facebook

Kutattunk a Nagy-Küküllő környékén, a temetőben, illetve több más helyszínen is, de mintha tűt keresnénk a szénakazalban. Egyszerűen nyom nélkül eltűnt.

Persze a keresés folytatódik” – fogalmazott Szali, arra kérve a lakosságot, hogy azonnal tárcsázzák a 112-s segélyhívó számot, amennyiben információik vannak a férfi hollétéről.

{A}