Elkezdődött a biatlonidény

Dobos László 2019. augusztus 14., 11:47

Három ezüst- és egy bronzérmet szereztek Csíkszeredai képviselői az új biatlonidény első versenyén, a nyári sírolleres országos bajnokságon.

A téli jó szereplésnek a komoly nyári felkészülés az alapja Fotó: Gábos Albin

Fenn a Bucegi-hegységben, a Cheile Grădiștei sportbázison tartották meg a Nagyboldogasszony ünnepét megelőző napokon a román sírolleres biatlon bajnokságot. A háromnapos vetélkedőn a szupersprint, a sprint és az üldöző próbákban mérték össze felkészültségüket Románia ifjúsági és felnőtt sílövői.

{A}

A felnőttek versenyén Hajdú Tímea (Csíkszeredai Sportklub) egy 4. és két 5. helyezéssel zárt, Gegő Hunor (VSK Csíkszereda) a 6., 7. és 8. helyeken végzett, míg Koncsag Tamás (VSK Csíkszereda) két 9. és egy 10. helyezéssel zárta a nyári bajnokságot.

Fotó: Gábos Albin

Az ifjúságiak versenyén tíz sportoló képviselte a Csíkszeredai ISK-t, a helyezéseik: Váncsa Szilvia – egy 2. és két 4. hely; András Vivien Bernadett – egy 3. és egy 5. hely; Csutak Andrea – két 6. és egy 4. hely; Vass Barbara – két 8. és egy 7. hely; Ladó Kincső – egy 5. és két 9. hely; Borbély Blanka – 6., 10. és 13. hely; Becze Ágota 11., 14. és 16. hely; illetve Kovács Tamás – egy 2. és két 4. hely; Kovács Zalán – két 7. és egy 9. hely; Sólyom Balázs – 7., 12. és 14. hely.