Jön az FK Csíkszereda első hazai meccse a 2. Ligában

Dobos László 2019. augusztus 09., 16:59

Nyáron felújított, új gyepszőnyegű pályáján játssza első hazai másodosztályú mérkőzését az FK Csíkszereda. Valentin Suciu legénysége szombaton délelőtt 11 órától a Bukaresti Metaloglobus együttesét fogadja.

A jó minőségű csicsói pályán tartotta egész héten edzéseit az FK Csíkszereda Fotó: Gábos Albin

A nyitófordulóban mindkét csapat vereséget szenvedett, az FK Csíkszereda a Gloria Buzău otthonában 1–0-ra maradt alul, a Metaloglobus pedig hazai pályán kapott ki 2–1-re a Petrolul Ploieşti csapatától.

Valentin Suciu, az FK Csíkszereda vezetőedzője:

Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, hazai pályán nagyok az elvárások, és úgy érzem, hogy a játékosok is nagyon akarnak bizonyítani. Egy jó csapat érkezik, amely kiváló tavaszi szezont hozott össze.

A Metaloglobusnak vannak olyan tapasztalt játékosai, akik bármikor, bárki ellen el tudnak dönteni egy mérkőzést. Remélem, hogy játékosaim felszabadultan, tudásuk legjavát adva fognak játszani. Győzni szeretnénk, a három pont megszerzése a cél. Telt házra számítunk, várjuk szurkolóinkat, nagy segítséget jelentenek ők számunkra. A korábban sérüléssel küszködő Bajkó Barna egész héten teljes edzésmunkát végzett, a térdműtéten átesett Longon viszont továbbra is hiányzik”.

Fotó: Gábos Albin

Először az új gyepen

Megtudtuk, hogy az FK Csíkszereda még nem edzett az új gyepszőnyegen, a fiúk a szombati mérkőzésen lépnek először az új fűre. A FK Csíkszereda–Bukaresti Metaloglobus labdarúgó-mérkőzésre egy belépő 12 lejbe kerül,

jegyeket online is lehet vásárolni a bilete.ro oldalon, illetve az InMedio, a Telekom/Germanos és Vodafone üzletekben, valamint a Román Postán és a Csíki Mozi pénztárában.

Az online el nem adott jegyeket a mérkőzés előtt egy órával értékesítik a stadion pénztárában.

{A}

2. Liga, 2. forduló

szombaton 11 órától:
FK Csíkszereda–Bukaresti Metaloglobus,
Konstancai Farul–Dunărea Călărași,
Temesvári Ripensia–Gloria Buzău,
CS Mioveni–Resicabányai CSM,
Pandurii Lignitul Târgu Jiu–Temesvári ASU Poli,
Bukaresti Daco–Getica–Turris Turnu Măgurele;

szombaton 15 óra 30 perctől:
Bukaresti Rapid–Concordia Chiajna;

vasárnap 13 óra 30 perctől:
Sportul Snagov–FC Argeș Pitești;

vasárnap 15 óra 3 perctől:
Kolozsvári U–Viitorul Pandurii;

hétfőn 18 órától:
Petrolul Ploiești–Aradi UT.