Edzőmeccseket játszott az Imperial Wet

Dobos László 2019. augusztus 08., 13:46

Két felkészülési teremlabdarúgó mérkőzést játszott a csíkszeredai Erőss Zsolt Arénában Románia és a Moldova Köztársaság bajnokcsapata. Mindkét találkozót a Csíkszeredai Imperial Wet nyerte, 6–1-re és 9–1-re győztek.

Mindkétszer csíki győzelem született Fotó: Gábos Albin

Mindkét együttes az augusztus végi Bajnokok Ligája-selejtezőre készül, a moldovai alakulat csak egy szűkebb kerettel, csak nyolc játékossal érkezett Székelyföldre.

{A}

Teremlabdarúgás, barátságos mérkőzések

Csíkszeredai Imperial Wet–Dinamo Chișinău 6–1 (3–0),
gólszerzők: Covaci (10., 11. és 26. perc), Florin Matei (1.), Alvaro (25.) és Valadares (27), illetve Victor Negară (31.).

Csíkszeredai Imperial Wet–Dinamo Chișinău 9–1 (3–1),
gólszerzők: Pršić (17., 25. és 28.), Covaci (20. és 36.), Alvaro (30. és 31.), Pânzaru (8) és Hektor (21.), illetve Dumitru Cerneavski (8.).

Az Imperial Wet kerete: Victor Lopez Gonzales, Gică Dospinescu (kapusok), Szőcs László, Tankó Levente, Hadnagy István, Iszlay Richárd,
Bogdan Covaci, Cristian Matei, Florin Matei, Adrian Pânzaru, Andre Luiz Nogueira "Deco", Sávio Valadares, Marko Pršić, Alvaro De Luis Yubero és
Héctor Albadalejo Blázquez (mezőnyjátékosok). Edző: Sito Rivera.

Sito Rivera, a csíkiak új edzője Fotó: Gábos Albin

Görbe Walter csapattulajdonos együttese a BL-selejtező C csoportjában lesz érdekelt, ahol a csíkiak a házigazda AEK Futsal Club, a svájci Futsal Minerva és az ír bajnok Blue Magic FC Dublin ellen lépnek majd pályára. A csoportból csak az első helyezett jut tovább. A nemzetközi szabályok szerint, a nemzetközi kupasorozatban tilos névadó szponzort megjelentetni a csapatok nevében, azért az Imperial Wet a Futsal Klub Csíkszereda néven fog szerepelni.

A moldovai gárda az F csoport selejtez, ellenfelei: Sjarmtrollan Idrettslag (norvég), Luxol St. Andrews (máltai) és Fiorentino (san-marinói).