Augusztus közepéig lehet jelentkezni az ősszel induló, magyar nyelvű IT képzésekre (x)

2019. július 31., 10:19

A Cognitive Creators digitális ügynökség által 2014-2017 között megszervezett digitális képzések idén szeptembertől újraindulnak, ezúttal új brand alatt és kibővült képzési kínálattal. A Shiftspace nevű székelyföldi digitális képzések idén négy városban is helyet kapnak, összesen 13 képzési vonallal. A Sh

Fotó: Shiftspace

A képzés során a térség legjobb oktatói és szakemberei segítenek a résztvevőknek olyan gyakorlati tudásra szert tenni a programozás, szoftvertesztelés, design és digitális marketing témakörökben, amelyek révén kezdő szintű szakemberként helyet tudnak majd találni a különböző digitális szakmákban.

A képzéssorozat kínálatát tekintve a következő programok közül választhatnak az érdeklődők:

  • Marosvásárhelyen: Digitális Marketing, Android, .Net-Windows-alkalmazás fejlesztés, React, Web fejlesztés – PHP, Digitális Grafikai Tervezés, Java Development, Web2
  • Csíkszeredában: Digitális Marketing, .Net-Windows-alkalmazás fejlesztés, Szoftvertesztelés
  • Sepsiszentgyörgyön: .Net-Windows-alkalmazás fejlesztés
  • Székelyudvarhelyen: iOS alkalmazás fejlesztés

Az egyenként hat hónapos képzések programja lehetővé teszi, hogy munkahely vagy egyetem mellett is részt vehessenek az érdeklődők. Struktúráját tekintve:

heti egy alkalommal két óra, délutánonként tartott tantermi tanulás, amely kiegészül három óra online mentorálással az oktatók részéről és emellett erősen javallott a minimum tíz óra önálló tanulás.

A Shiftspace képzések első részét az elméleti alapismeretek átadása képezi (két hónap), amely minden jelentkező számára ingyenes, majd sikeres szintfelmérő teszt esetén következik a tandíjas szakasz (négy hónap, részletben való befizetés lehetőségével), mely a különböző digitális területek gyakorlati tudását teszi elérhetővé a résztvevők számára.

A fentiek tükrében, a képzésekre olyan személyek jelentkezését várják a szervezők, akik

nem feltétlenül rendelkeznek digitális előismeretekkel, azonban kellően elszántak és motiváltak ahhoz, hogy az órákon elsajátított tananyagot egyéni tanulás keretében elmélyítsék.

A jelentkezés augusztus 18-ig zajlik a képzés honlapján: shiftspace.io, ahol a következő öt napban jelentkezők még kedvezményes áron foglalhatnak helyet. A honlapon továbbá bővebb információkat is megtalálhatnak a tananyagról, illetve az oktatókról, ugyanakkor kérdéseiket a képzés Facebook-oldalán is feltehetik.

(X)