Szívrohamot kapott, már túl van az életveszélyen Eugen Neagoe

Horváth Bálint Ottó 2019. július 22., 10:50

A Sepsi OSK korábbi edzője, Eugen Neagoe vasárnap este a Bukaresti Dinamo–U Craiova meccs közben összeesett, majd kórházba szállították, ahol stabilizálódott az állapota.

Eugen Neagoéra nagy nyomás helyezedett a Dinamónál. Korábbi felvétel Fotó: Facebook/Sepsi OSK

Az 51 éves szakember a mérkőzés 25. percében lett rosszul, amikor szívrohamot kapott a kispadon. Az orvosok a pálya szélén egy mentőautóban gyorsan megkezdték az újjáélesztését, és negyedóra után a kórházba szállították. A találkozó ezután folytatódott, a szünetben pedig érkezett a hír, hogy Neagoe túl van az életveszélyen, és stabilizálódott az állapota.

A Dinamo edzője nagy nyomás alatt dolgozott az elmúlt időszakban,

hiszen a fővárosiak szurkolói egyáltalán nem kedvelik, és egy hónappal ezelőtt még a hivatalos bemutatását is megakadályozták. Egyes információk szerint az is közrejátszott Neagoe rosszullétében, hogy a mérkőzés napján több doboz cigarettát szívott el és sok kávét ivott.

A Gsp.ro portál úgy tudja, a történtek után a családja kérésére

Neagoe szünetet tart edzői pályafutásában, a Dinamo pedig új edzőt keres majd.

A Nemzeti Arénában lejátszott mérkőzés az eset után már másodrangúvá vált, végül a vendég Craiova 2–0-ra nyert, és második győzelmével feljött a második helyre a tabellán, míg a Dinamo rúgott gól nélkül sereghajtó.

{Z1}

{S1}