Fogynak a jegyek a Sepsi OSK meccsére

Sánta Imre 2019. július 19., 11:15

Első hazai mérkőzését játssza az új idényben a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, a piros-fehérek hétfőn este 9 órakor az FCSB együttesét fogadják saját közönségük előtt. A klub már napokkal a találkozó előtt elkezdte a belépőjegyek árusítását, amelyekre máris nagy igény mutatkozik.

Az alelnök kifejtette, lesz online jegyárusítás a továbbiakban Fotó: Sánta Imre

Két nap alatt 1 800 belépő, korábban pedig 880 teljes idényre szóló bérlet talált már gazdára. Akik a helyszínen szeretnék megtekinteni az összecsapást, de még nem szerezték be jegyüket, pénteken még megtehetik a sepsiszentgyörgyi Kulturális Szervezőirodában 9-16 óra között, hétfőn pedig a stadionnál felállított pénztáraknál.

{A}

Egy jegy 20 lejbe kerül, a födött lelátórészre szóló ülőhelyért viszont 30 lejt kell fizetni.

A megszokott gyakorlattól eltérően az FCSB elleni meccsre nem lehet internetes felületen belépőjegyet váltani, amit a szurkolók közül sokan szóvá is tettek. Kertész Dávid, a Sepsi OSK alelnöke szerint ez most biztonsági okokból történt így, de a soron következő hazai mérkőzések alkalmával visszatérnek a már jól bevált módszerhez.

„Nem mondtunk le az online jegyárusításról, ez a meccs viszont kivételt képez, és már most előre elmondhatom, hogy így fogunk eljárni akkor is, amikor majd a Dinamot fogadjuk hazai pályán. Ugyanis fennáll a veszélye annak, hogy idegenek elhabzsolják a helyiek elől a belépőket. Erre van már precedens, legutóbb éppen a Dinamo szurkolói jártak el hasonlóan a Viitorul elleni idegenbeli mérkőzésük alkalmával. Ezt mi nem akarjuk, ez nem hiányzik nekünk, ezért döntöttünk így.

Megnyugtathatom a szurkolókat, hogy minden más hazai meccsünkre internetes felületen is hozzájuthatnak majd a belépőjegyekhez”

– nyilatkozta Kertész Dávid, a Sepsi OSK alelnöke.

Ugyanakkor Kertész arról is beszámolt, hogy a városi stadion gyepfűtése rövid időn belül működőképes állapotba kerül. Eddig 36 kilométernyi kábelt fektettek le, az atlétika pálya alatt is már átvezették a csöveket, így már csak annyi maradt, hogy az egész rendszert áram alá helyezzék.

Az önkormányzat segítségével pedig sikerült térkővel burkolni a lelátók azon részeit, ahol esős időben sár keletkezett, és ami korábban sok bosszúságot okozott a mérkőzésekre kilátogató nézőknek.