Városnapok Szentegyházán

Székelyhon 2019. július 17., 17:31

A szentegyházi alkotókör műveinek kiállításával és ünnepélyes beszédekkel nyitják meg pénteken délután fél négytől a városnapokat.

Tűzijátékkal zárják a városnapokat. Képünk illusztráció Fotó: Barabás Ákos

A Gábor Áron Művelődési Házban ezután Kádár Annamária pszichológus érzelmi intelligenciával kapcsolatos előadását hallgathatják meg az érdeklődők, majd délután hat órától gálaestet tartanak, ahol egyebek mellett

a legjobb diákokat és a legszebb portákat díjazzák.

Az eseményt a Szentegyházi Gyermekfilharmónia koncertje zárja, este kilenc órától ugyanakkor buli kezdődik a Vasas-futballpályán.

Szombaton reggel kilenc órától kézilabdakupa lesz a műfüves pályán, és a röplabdások is összemérik tudásukat a Mártonffi János-iskola tornatermében. A főzőverseny délelőtt tíz órától kezdődik a Vasas-futballpályán, ahol bor- és sajtkóstoló, pálinkasátor és íjászat is lesz.

{A}

A kulturális programok délután két órakor kezdődnek, este hét órától pedig a Gold Band és Gold Dance közös előadását lehet megtekinteni. Ezután fellép a Rafters, Péter Szabó Szilvia, és retró bulit is tartanak.

A vasárnapi program reggel kilenc órától kezdődik minifoci-mérkőzésekkel. Ezután tartják meg a városi tömegfutást, amely a Vasas-futballpályáról startol. Délelőtt tizenegy órától gyermekprogramok lesznek az említett focipályán, délután négy órától pedig kerékpárverseny kezdődik a József Attila utcában. Este hét órától könnyűzenei előadásokra várják az érdeklődőket a Vasas-futballpályán, majd fellép a Friday Rehab és a P. Mobil. A városnapokat tűzijátékkal zárják.