Tusványoson összefuthatunk Dárdai Pállal

Józsa Csongor 2019. július 17., 13:29

A magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya először utazik Székelyföldre: a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor – Tusványos – vendége lesz Tusnádfürdőn.

A Tusványoson idén is nagy szerepet kap a sport. A különféle panelbeszélgetések résztvevője lesz a téli olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang edzőjükkel, Bánhidi Ákossal, aztán Vincze Ottó és Görbicz Anita. A Puskás Ferenc-sátorban mindennap lesz sportos beszélgetés Mocsai Lajossal, Bozsik Péterrel, Nagy Lászlóval, Diószegi Lászlóval, Szondy Zoltánnal, Takács Mihállyal.

{A}

Az idei program egyik szenzációjának ígérkezik Dárdai Pál részvétele – adta hírül a Nemzeti Sport.

A Hertha BSC korábbi klubrekorder játékosának, majd vezetőedzőjének, a magyarok körében határtalanul népszerű korábbi szövetségi kapitánynak ez az első erdélyi útja, dacára annak, hogy korábban több interjúban beszélt székely felmenőiről.

Dárdai Pál meghívásának ötletét Világi Oszkár vetette fel. A felvidéki DAC tulajdonosa régi táborozó Tusványoson, kettejük izgalmasnak ígérkező beszélgetését július 26-án pénteken délelőtt 11 órától a Nemzeti Sport főszerkesztője, Szöllősi György moderálja a tábor – a nagyszínpadot kivéve – legnagyobb rendezvényhelyszínén, a MIT sátorban.