Két új idegenlégiós az Imperiálnál

Dobos László 2019. július 08., 13:40

Folytatja a csapat építését a Bajnokok Ligája selejtezőre és az új idényre készülő Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó együttese. A székelyföldiek vezetősége két új idegenlégiós érkezést jelentette be hétfőn délben.

A tapasztalt Marko Pršić (pirosban, 8-as mezzel) komoly erősítésnek számít Fotó: Kurir

A csíkszeredai klub szokás módon, közösségi oldalán ismertette az újdonságokat: „A következő idényben csapatunkat fogja erősíteni két fiatal, tehetséges idegenlégiós, a szerb Marko Pršić és a brazil Bruno Gomes”. A 28 éves, szerb válogatott Marko Pršić az előző szezonban a cseh teremlabdarúgó élvonalban játszott, a Slavia Prága csapatát erősítette. Az UEFA Futsal Cup elitkörében is pályára lépett 2014-ben, amikor a szerb Ekonomac Kragujevac színeit képviselte.

{A}

A 23 éves, gólerős, brazil Bruno Gomes, a teljes nevén Bruno Gomes Bispo Nascimento 2018-tól a ciprusi AEK Larnaka teremlabdarúgója volt”

– olvasható a közleményben.

Az Imperial Wet korábban a brassói Adrian Pânzaru és a brazil Sávio Valadares, illetve a székelyudvarhelyi Hadnagy István érkezését jelentette be.

A Bajnokok Ligája augusztus végi, görögországi selejtezőjében érdekelt csíki futsalegyüttes vezetőedzője Sito Rivera lesz. A spanyol edző négy évig a román, és ugyancsak négy évig a magyar válogatott szövetségi kapitánya volt.