Nyugdíjba vonult Görbe Péter, Hargita megye főtanfelügyelője

Molnár Rajmond 2019. július 03., 13:25

Nyugdíjba vonult szerdán Görbe Péter, Hargita megye eddigi főtanfelügyelője. Egyelőre még nem született döntés a szaktárca részéről, hogy ki veszi át a helyét hosszútávon.

Görbe Péter, Hargita megye volt főtanfelügyelője Fotó: Gecse Noémi

Glodeanu Cristinel-Fănel helyettes főtanfelügyelő érdeklődésünkre közölte, a megüresedett tisztséget ideiglenesen ő látja el,

az oktatási minisztérium részéről valószínűleg hétfőn születik meg a döntés, hogy ki is áll a Hargita Megyei Tanfelügyelőség élére.

{A}

„Görbe Péter szerdán ünnepli a 65. születésnapját, amely egyben a nyugdíjba vonulását is jelenti. A volt főtanfelügyelő nemrég benyújtotta a nyugdíjazási kérelmét a szaktárca fele, amelyet a minisztérium jóváhagyott. Amíg nincs döntés részükről, ideiglenesen én látom el a tisztséget, valószínűleg hétfőig döntenek ez ügyben” – nyilatkozta Glodeanu Cristinel-Fănel. Ugyanakkor köszönetet mondott Görbe Péternek a megyei tanfelügyelőség kötelékében végzett több mint harminc éves munkájáért, a Hargita Megyei Tanfelügyelőség nevében pedig boldog nyugdíjas éveket és boldog születésnapot kívánt neki.