Új igazolás lőtte a Sepsi OSK gólját az Eszék ellen

Horváth Bálint Ottó 2019. június 30., 11:58

Újabb barátságos mérkőzést játszott a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK az ausztriai edzőtáborban: szombaton 1–1-es döntetlent ért el a horvát élvonalbeli NK Osijek (Eszék) ellen.

Három barátságos meccset játszott Ausztriában a Sepsi OSK Fotó: Facebook/NK Osijek

László Csaba vezetőedző csapata az első félidő végén hátrányba került, majd félórával a vége előtt egyenlített a Temesvári Ripensiától érkezett fiatal támadó, Andrei Dumiter góljával.

Ez volt a Sepsi OSK harmadik barátságos mérkőzése, korábban a vajdasági TSC Topolya ellen 2–2-es döntetlent játszott, illetve 1–0-ra veszített.

Az ausztriai edzőtábor után a Sepsi OSK részt vesz a Felcsúton megrendezendő Mol Kupa felkészülési tornán. A sepsiszentgyörgyiek első ellenfele július 2-án a felvidéki Dunaszerdahelyi FC DAC lesz, majd másnap harmadszor is találkoznak a TSC Topolyával.

Újabb játékost jelentettek be

A horvát Christian Ilic a Sepsi OSK-nál folytatja pályafutását. A 22 éves balhátvéd, aki az osztrák első osztályú TSV Hartberg csapatától érkezett, egy évre szóló szerződést írt alá a klubbal, egy év hosszabbítási lehetőséggel.

Labdarúgás, felkészülési mérkőzés, Ausztria:
Sepsi OSK–NK Osijek 1–1 (0–1),
gólszerző: Dumiter (62.).
A Sepsi OSK kezdője: Niczuly – Blauensteiner, Barisic, Kilyén, Turda, Ilic, Abedanjo, Moussa, Hamed, Flores, Carnat. A második félidőben még játszott: Fejér – Ștefănescu, Vașvari, Tandia, Dumiter, Fülöp.

{A}