Még egy játszótér megújult Székelyudvarhelyen

Kovács Eszter 2019. június 17., 19:48

Több hónapnyi várakozás után birtokukba vehették a gyermekek a Bethlen-negyedi Gyepes és Ifjúság bejáratok melletti felújított játszóteret: a zenés, lufis avatóünnepségen nagy volt az öröm.

Fotó: Lőrincz Csaba

A városvezetés Megújulnak játszótereink programjának révén adták át az újabb felújított játszófelületet: a mintegy háromszáz négyzetméteres területen tizenkét szép, színes játékelemet helyeztek el, illetve igényesen rendezték a zöldövezetet is.

Fotó: Lőrincz Csaba

A hétfő délutáni eseményen jelen lévő Gálfi Árpád székelyudvarhelyi polgármester örömét fejezte ki, hogy újabb közösségi térrel bővült a város, valamint a helyi közösség segítségét kérte abban, hogy a játszótér a jövőben is szép, ép maradjon.

Fotó: Lőrincz Csaba

Bíró József, a helyi lakótársulás elnöke köszönetét fejezte ki a kisgyermekes családok nevében is, valamint nem mulasztotta el megemlíteni: csak az Ifjúság lakótársulásnál további két játszótér szorulna felújításra. A Tomcsa Sándor Színház színművészeinek jóvoltából az esemény zenés, táncos mulatsággal, jó hangulatban zárult.

{A}