A Septimia Sport Klub fiataljai a romániai bowling jövője (x)

Székelyhon 2019. június 11., 08:36

Ezt a kijelentést mi sem támasztja jobban alá, minthogy a Septimia SK 15 gyerekéből 6-an jutottak tovább az országos döntőbe.

Fotó: Septimia

Az országos figyelem egyre inkább Székelyudvarhelyre összpontosul, hiszen nagyon rövid idő alatt sikerült egy olyan fiatal generációt toborozni, akik reményt adnak arra, hogy van akiért és akivel dolgozni, hiszen a kőkemény edzések meghozták az eredményt.

A kezdeti vereségek sem törték meg a fiatalokat, hanem arra ösztönözte őket, hogy fejlődjenek és meglett a pozitív eredmény.

Fotó: Septimia

Generációváltás van kilátásban a női bowling játékosok körében, hiszen Soós Dóra már nemcsak a mi kis csillagunk, hanem az ország jövője és reménye, hiszen

az ifjúsági kategória mellett női kategóriában is ő lett az ország legjobb bowling játékosa.

{A}

Pályafutását 13 évesen kezdte és két év alatt már az ország legjobb játékosává vált. Romániát képviselte európai és világbajnokságokon egyaránt és egyértelmű példaképpé vált a fiatal játékosaink számára bizonyítva, hogy

nincs lehetetlen, a jó eredményhez csak elhivatottság szükséges.

Fotó: Septimia

Nagyon büszkék vagyunk játékosainkra, akik országosan a következő helyezéseket foglalták el:

I. hely: Soós Dóra, IV. hely: Kacsó Balázs, V. Szfárli Szabolcs, VI. Imre Zalán, VII. Verzár Tamás, VIII. Tóth Nikolett.

A jövő évi verseny idényt újabb lendülettel kezdjük és arra törekszünk, hogy Székelyudvarhely legyen a romániai bowling bölcsője.

(X)