Eltűnt sepsiszentgyörgyi férfit keresnek

Bíró Blanka 2019. június 03., 13:33

A rendőrség és önkéntesek is keresik a 49 éves sepsiszentgyörgyi Csomos Csabát, aki több mint egy hete eltűnt. Utoljára május 24-én, pénteken reggel látták Sepsiszentgyörgyön, a Borvíz utcában, Sugásfürdő felé indult.

Képünk illusztráció Fotó: 123RF

A rendőrség a lakosság segítségét kéri, ha bármilyen információval tudják segíteni a nyomozást, a 112-es sürgősségi hívószámot hívhatják.

Csomos Csaba 170 centiméter magas, vékony testalkatú, világosbarna rövidre vágott haja van. Eltűnésekor kék színű farmerdzsekit, katonamintás terepszínű nadrágot és fehér sportcipőt viselt.

Csomos Csaba Fotó: Olvasónk felvétele

Nicoleta Tolvaj-Marin szóvivő érdeklődésünkre elmondta, folyamatosan keresik a férfit, de eddig nem jártak eredménnyel. A kutatásba civilek is bekapcsolódtak, a hétvégén lóháton is bejárták a Sepsiszentgyörgy és a Sugásfürdő környéki erdőket, de nem jártak eredménnyel.

{A}

A szóvivő közölte, ebben az évben Kovászna megyében 23 eltűnt személy felkutatásában kérték a rendőrség segítségét, közülük 10 felnőtt és 13 kiskorú. Eddig 22 személyt megtaláltak, a gyerekek általában elcsellengenek, elszöknek otthonról, őket minden esetben megtalálták. Jelenleg Csomos Csaba mellett még hét eltűnt személy után nyomoznak, ezek a korábbi évekből megoldatlan esetek.