Meglepő hazai verség Csíkszentsimonban

Dobos László 2019. május 27., 13:34

Befejeződött a labdarúgó 4. Liga Hargita megyei bajnokságának keleti csoportbeli rájátszása. A csoportgyőztes Gyergyószentmiklósi VSK szabadnapos volt a 10. fordulóban, a második helyen álló szentsimoni együttes pedig meglepő vereséget szenvedett hazai pályán.

Fotó: Pinti Attila

A csíkszentsimoni összecsapásnak nem volt különösebb tétje, az eredmény már nem befolyásolta a két csapat helyét a rangsorban, a találkozót azonban mindkét együttes komolyan vette, a házigazdák támadtak többet, de balánbányai gárda ellentámadásokból ötször is betalált. A vendégek győzelmében fontos szerepet játszott Gică Dospinescu kapus, aki nagypályán a Bányász, kispályán pedig a bajnok Imperial Wet futsalcsapatának hálóőre.

{A}

Labdarúgás, 4. Liga, Hargita megyei szakasz, keleti csoport, felsőház (1-5. helyek)

Csíkszentsimoni Szefite–Balánbányai Bányász 0–5 (0–2)
Gólszerzők: Ciprian Mitocaru (8., 18., 76. és 79. perc, az elsőt büntetőből), Alexandru Buhai (73.). Tudósított: Papp Levente.

Csíkszentdomokosi SE–Maroshévízi Pro Mureșul 3–0 (meg nem jelenés).

A Gyergyószentmiklósi VSK csapata szabadnapos volt.

{S1}

Alsóház (6-8. helyek), 5. forduló:

Gyergyószárhegyi Bástya–Csíkszentgyörgyi Fiság 7–1 (2–1)
Gólszerzők: Benkés Tihamér (16. perc), Len Kristóf (30., 55., 66. és 67.), Len Attila (46., 39.), illetve Jakab Attila (26.). Tudósított: Karda Zoltán.

A Csicsói Ezüstfenyő csapata szabadnapos volt.

{S2}

Az utolsó forduló (június 2.) programja: Csíkszentgyörgyi Fiság–Csicsói Ezüstfenyő. A Gyergyószárhegyi Bástya csapata szabadnapos lesz.