Hazai előadók és nemzetközi sztárok a diMANSIONS színpadán

Székelyhon 2019. május 20., 12:31

A június 14–16. között az oltszemi Mikó-kastélyban megszervezésre kerülő diMANSIONS – Hit Music Festival nem titkolt szándéka, hogy hazai előadók és nemzetközi világsztárok társaságában három napnyi feledhetetlen retró-élményt nyújtson a fesztiválozóknak, egy történelmi környezetben.

A rendezvény médiapartnere a Székelyhon

Ha a 80-as évek házibulijaira vagy a tengerparti nyári esték hangulatára gondolunk, elkerülhetetlen, hogy eszünkbe ne jusson Mirabela Dauer zenéje, mely a romániai popzene megkerülhetetlen része. A több mint ezer dallal és számos díjjal rendelkező énekesnő június 14-én, pénteken lép a diMANSIONS színpadára, ahol olyan híres dalokat ad elő, mint a „Te aștept să vii (Fotoliul din odaie)”, a „Melancolie”, a „Morărița” vagy épp a „E bine, e bine, e foarte bine”.

A 90-es éves rockzenéje – a Compact B-nek köszönhetően

Mindannyiunk életében vannak olyan rockballadák és dalok, melyek elengedhetetlen „kellékei” fiatalkorunknak. A pop-rockot játszó Compact B számos slágerrel gazdagította a könnyűzenét, június 16-án pedig igazi show-élménnyel ajándékozzák meg a diMANSIONS fesztivál résztvevőit. Fellép Adrian Ordean, Vlady Cnejevici, Leluț Vasilescu, Costi Cămărășan és Adrian „Coco” Tinca is, s amennyiben egészségügyi állapota megengedi, velünk tart majd Leo Iorga is!

Bosquito-koncert szombaton

Bizonyára sokan emlékeznek még a brassói Bosquito zenekar első nagy koncertjére. A 2000-es évek elején a sepsiszentgyörgyi sportcsarnokban több mint 3000 ember bulizott közösen a legismertebb slágerjeikre. Egyetlen igazi buli sem lehet teljes az olyan ismert dalok nélkül, mint a „Hopa Hopa”, a „Pepita” vagy az „Așa că beau”. Épp ezért június 15-én, szombaton a diMANSIONS fesztivál koncertkínálatában ott szerepel a Bosquito is! A 2000-ben alakult zenekar mind a mai napig töretlen sikernek örvend: tavaly több mint száz koncertet adtak, s a fiúk garantálhatóan a diMANSIONS fesztiválon is kitesznek magukért.

A fesztivál három napja során a 80-as, 90-es és 2000-es évek hazai és nemzetközi hírű sztárjai adnak élő koncertet, így a meghívottak között olyan neves előadók szerepelnek, mint Thomas Anders & Modern Talking Band, Dr. Alban, Lou Bega, The DIRE STRAITS Experience és még sokan mások.

Május 31-ig új jegyárakkal találkozhatnak az érdeklődők: a napijegyek 99 lejbe (+ illetékek) kerülnek, a határidő lejárta után pedig drágulásra lehet számítani. Három napos bérletek és napijegyek a dimansions.ro oldalon keresztül válthatók, ugyanitt további fellépőkről és érdekességekről is olvashatnak a látogatók, valamint jegyek válthatók továbbá a iabilet.ro, az eventim.ro, bilete.ro és a myticket.ro oldalakon keresztül, személyesen pedig a Flanco, az IQBOX Telekon, a Cărturești, a Uman üzleteinél, valamint a SelfPay termináljainál.