Veretlen maradt a Gyergyói VSK

Dobos László 2019. május 20., 10:44

Újabb győzelmet aratott a listavezetői Gyergyói VSK a labdarúgó 4. Liga Hargita megyei bajnokságának keleti csoportjában. A gyergyóiak ezzel a 8. forduló után is veretlenek maradtak a rájátszásban.

Hosszú idő után újra megnyerheti a megyei bajnokságot a gyergyói futballcsapat Fotó: facebook/ VSK Gyergyószentmiklós

A hét végén sem okozott különösebb problémát a Gyergyószentmiklósi VSK-nak, hogy bezsebelje a pontokat, kiütéses győzelmet aratott hazai környezetben. A gyergyói gárda toronymagasan vezeti a keleti csoportot. 

A Hargita megyei labdarúgó-bajnokság két csoportgyőztese június 2-án és június 9-én, oda–visszavágós rendszerben dönti el, hogy ki lesz a bajnok, ki vehet részt a 3. Ligába jutásért kiírt osztályozón. A mérkőzések sorrendjét május 27-én 18 órától sorsolják ki az udvarhelyi sportcsarnokban.

{A}

Labdarúgó 4. Liga, Hargita megyei bajnokság, keleti csoport, felsőház (1-5. helyek), 8. forduló:

Gyergyószentmiklósi VSK–Maroshévízi Pro Mureșul 8–1 (4–1)
Gólszerzők: Ilyés Róbert (7., 14. és 30. perc), Szőcs László (45., 73., 81. és 90.), Gergely Róbert (63.), illetve Kis Szilárd (3.). Tudósított: Horváth Vilmos.

Csíkszentsimoni Szefite–Csíkszentdomokosi SE 5–1 (2–0)
Gólszerzők: Czikó Zsombor (7., 75. és 88.), Tompos Szilárd (22.) és Dobos Oszkár (72.), illetve Catalin Tenchiu (54., büntetőből). Tudósított: Papp Levente.

A Balánbányai Bányász csapata szabadnapos volt.

{S1}

A következő forduló (kedd, május 21.) programja:

Maroshévíz–Szentsimon
Balánbánya–Gyergyószentmiklós.
Csíkszentdomokos csapata szabadnapos lesz.

Az alsóházban (6-8. helyek) a következő fordulót május 25-én rendezik, a program: Gyergyószárhegyi Bástya–Csíkszentgyörgyi Fiság. A Csicsói Ezüstfenyő csapata szabadnapos lesz.