Adorján Örs hazatért

Dobos László 2019. május 16., 13:07

Új kapussal kezdi meg felkészülését a 2019/20-as idényre a Csíkszeredai Sportklub felnőtt jégkorongcsapata. A csíkszeredai születésű, 20 éves Adorján Örs hazatért Székesfehérvárról.

Adorján Örs a román U18-as válogatott mezében Fotó: Forrás: IIHF

A Csíkszeredai Sportklub közösségi oldalán jelentette be, hogy „Adorján Örs hazatér, és a következő szezonokban csapatunkat erősíti”.

A kitűnő adottságokkal rendelkező fiatal kapus a Csíkszeredai ISK neveltje,

az elmúlt két idényt a Győr és az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia U20-as csapatában töltötte. Szerepelt a romániai U18-as és U20-as válogatottban,

kétszer választották a divízió 2/A csoportos vébé legjobb kapusának.

{A}

„A fiatal hálóőr volt kőkemény játékosunk, Adorján József fia, két évvel ezelőtt már bemutatkozhatott felnőtt csapatunkban.

A következő szezonokban komoly feladatok fognak rá hárulni, biztonságot, stabilitást és bravúrokat várunk tőle. Meggyőződésünk, hogy így lesz, és együtt el fogjuk érni a kitűzött célokat. Mindent meg akarunk nyerni.

A bejelentéshez tartozik az is, hogy Ónodi Ottó kapus elbúcsúzott csapatunktól, és a következő szezonban Galac együttesét erősíti. Ezúton megköszönjük neki mindazt amit az elmúlt években értünk, a Csíkszeredai Sportklubbért tett” – olvasható a közleményben.