Új Toyoták a láthatáron (x)

2019. május 15., 15:32

Hétvégén tartotta harmadik nyílt napját a székelyudvarhelyi Euro-Car Trading, amelyen számtalan autóújdonsággal, információval szolgáltak.

László János néhány gondolatban visszautalt a vállalkozás kezdeti éveire, valamint kifejtette, hogy az akkori alapító tagok miért is választották a Toyota márkaképviseletet, amely már 17 éve képviseli a három székelyföldi megyében azokat az értékeket, amelyek a Toyotát világszinten jellemzik: az innovatív technológiák, a környezettudatosság, a megbízhatóság. Célként megfogalmazta, hogy ezeket az értékeket, ezt a gondolkodást a térségben és a lakóiban is erősíteni, mindenki számára elérhetővé kívánták tenni.

Érdekességként elhangzott egy pár számadat a Toyota világszinten történő értékesítéséről, a piacvezető hibrid technológiáról és ennek jövőjéről, illetve az Euro-Car Trading házatájáról szóló számadatokról, mely szerint a helyi piacon 5 százalékos a márka részesedése, magasan az országos értékek fölött.

A kiállított új modellek nagy sikert arattak a résztvevők körében, a RAV4-es, az országunkban újdonságnak számító Camry, vagy a Corolla, amelyből egyenesen három új típus érkezett. Szintén újdonság, hogy már az összes Toyota és Lexus modell kérhető hibrid hajtáslánccal, mely a technológia úttörőjeként mindmáig piacvezetői helyzetben tartja a márkát. A pénteki napon bármilyen autót ki is lehetett próbálni, a segítőkész értékesítők minden érdeklődőt elvittek próbakörre a választott modellel.

Szó volt még a kiegészítő szolgáltatásokról is, amelyeket a cég kínál: a márkafüggetlen szervizekről, a buyback lehetőségről, navigációs és nyomkövetős biztonsági/kényelmi funkciók beszereléséről, flottamenedzsment szolgáltatásokról, a bérlés, biztosítás, műszakizás, tanácsadás témaköréről, valamint a használtautó-értékesítésről is, akár teljes szerviztörténettel és egyedülálló módon hároméves garanciát biztosítva ezekre az autókra is.

Az Euro-Car vezetői úgy látják, az autópiac jelentős fordulópont előtt áll, ezért tartották fontosnak, hogy a nyílt nap során tájékoztassák legfőbb partnereiket a gyökeres változásokról, már egy új irányt is mutatva úgy a környezettudatosság terén, mint az autóipart alapjaiban megreformáló szoftver/AI viszonylatában, vagy akár az új ügyféligények tekintetében.

A jelenlevők meggyőződhettek arról, hogy a bemutatott új autók, a friss modellpaletta és a Toyota mögött álló filozófia még kifinomultabban jelenik meg, mint korábban bármikor.

Összességében sikeres nyílt napot zártak mindazok, akik az autóipar újdonságai, a zöldtechnológia, a Toyota és Lexus márkák iránt érdeklődtek.

(X) – Fizetett hirdetés