Sulibörze Csíkszeredában

Székelyhon 2019. május 14., 14:08

Iskolaválasztást elősegítő Sulibörzét rendeznek Csíkszeredában szerdán délelőtt tíz és délután öt óra között a hetedik és nyolcadik osztályos diákoknak a Hargita megyei pszichopedagógiai hálózat munkatársai.

Képünk illusztráció Fotó: Barabás Ákos

A megyeháza oszlopsorainál tartandó rendezvényen a csíkszeredai Márton Áron Főgimnázium, a Segítő Mária Római Katolikus Gimnázium, az Octavian Goga Főgimnázium, a Kájoni János Szakközépiskola, a Kós Károly Szakközépiskola, a Nagy István Művészeti Középiskola, a Székely Károly Szakközépiskola, a Venczel József Szakközépiskola és a Szent Anna Speciális Szakiskola, továbbá a csíkdánfalvi Petőfi Sándor Szakközépiskola, a balánbányai Liviu Rebreanu Szakközépiskola, valamint a csíkszentmártoni Tivai Nagy Imre Szakközépiskola mutatkozik be.

A tanulók információkat kaphatnak az induló osztályokról, a felvételi követelményekről, az iskola oktatási-nevelési tervéről, iskolán kívüli tevékenységekről, diákprogramokról, bentlakási lehetőségekről, az iskola felszereltségéről és a megpályázható ösztöndíjakról is.

A részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött, ezt az érdeklődők kedden délután három óráig tehetik meg a 0266–310322-es telefonszámon.

{A}