Négygólos hátrányban a Dusinszki-csapat

Dobos László 2019. május 14., 10:45

Vereséget szenvedett az FK Csíkszereda a román ifjúsági U17-es korosztály számára kiírt bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén. A csíkiak 6–2-re kaptak ki a Viitorul Ovidiu otthonában.

A Viitorul centerpályáján játszották az U17-es elődöntőt Fotó: Forrás: Hagi Akadémia

Dusinszki Zoltán legénysége küzdeni akarásból jelesre vizsgázott, de nem bírt a Hagi Akadémia növendékeivel, akik hazai pályán egyértelműen jobbnak bizonyultak a piros-feketéknél.

A vezetőedző a találkozót értékelve elmondta, hogy „nagyon magas iramú mérkőzésen vagyunk túl, sajnos az elmúlt mérkőzéseken nem kellett ezt a tempót játszanunk. Ezen a mérkőzésen nem sikerült sem tempóban, sem taktikailag felvenni a Hagi Akadémiával a harcot. A hazai csapat megérdemelten győzött, remélem, hogy a srácok érezték, hogy többre lesz szükség, ha le akarjuk győzni hazai pályán őket.”

{A}

U17-es bajnokság, elődöntő, első mérkőzés:
Viitorul Ovidiu–FK Csíkszereda 6–2 (3–0).
Gólszerzők: Louis Munteanu (19., 34., 49. és 74. perc), Remus Mihai (38.) és Gabriel Buta (58.), illetve Rácz Barna (51.) és Marius Corbu (75.).
Viitorul: Stănciulescu – Grosu, Dănuleasa, Buta, Lazăr (a 83. perctől Bileca), Voicu (71., Mălăele), Bîrzu (76., Popescu), Grameni, Mihai (71., Pocol), Munteanu, Bodișteanu (76., Mustacă). Edzők: Constantin Fălină és Ionuț Mihu.
FK Csíkszereda: Albert – Baga, Szin, Gergely, Lázár, Szondi, Csala, Casiadi, Rácz, Incze, Corbu. Játszott még: Barabás, Tóth, Veress, Albu. Edző: Dusinszki Zoltán.

A másik elődöntőben: FCSB–Temesvári Banatul LPS 3–3.

A visszavágókat vasárnap délben 12 órától rendezik Csíkszeredában és Temesváron.