Megnehezítené az FCSB dolgát a Sepsi OSK

Horváth Bálint Ottó 2019. május 10., 14:49

Szezonbeli utolsó hazai mérkőzését játssza a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, a labdarúgó 1. Liga felsőházi rájátszásának kilencedik fordulójában a bajnoki címre még esélyes Bukaresti FCSB-t fogadja.

Marin Barbu úgy véli, csakis akkor van esélyük a győzelemre, ha a játékosok nagy erőbedobással játszanak Fotó: Barabás Ákos

A szombat esti találkozót felvezető péntek délutáni sajtótájékoztatón a sepsiszentgyörgyi együttes nemrég kinevezett új edzője, Marin Barbu úgy fogalmazott, hogy motiváltabb és erősebb kerettel rendelkező csapattal találkoznak.

Meglátása szerint nagyon nehéz felrázni a csapatát, amelynek már kevés előrelépési lehetősége van, de mivel

nincs nyomás rajtuk, az a céljuk, hogy megnehezítsék az ellenfél dolgát, és jó eredményt érjenek el.

Ezt azonban csakis úgy tudják elérni, ha minden játékos megfelelő hozzáállással, akarattal és nagy erőbedobással lép pályára.

Hadnagy Attila bízik benne, hogy vezetői tisztségében is sikeres lesz Fotó: Barabás Ákos

Az FCSB ellen a búcsúmérkőzését játssza a korábbi csapatkapitány, Hadnagy Attila, aki néhány héttel ezelőtt vonult vissza, és jelenleg a háromszéki klub ügyvezető igazgatójaként tevékenykedik.

Eljött az én időm is, hogy befejezzem a labdarúgói pályafutásomat. Különleges, egyben szomorú nap lesz a szombati számomra”

– nyilatkozta a tapasztalt futballista. Hozzátette, nem mindennapi esemény, hogy a legnagyobb hagyománnyal rendelkező román klub ellen vonulhat vissza.

Hadnagy Attila megköszönte az edzőinek, a klubvezetőknek, hogy mindvégig támogatták a karrierje során, különösen Diószegi Lászlónak, aki megbízott benne és a Sepsi OSK-nál kinevezte vezető pozícióba, és reméli, hogy kitartással, komolysággal és ambícióval ebben a tisztségében is eléri mindazt, amit a pályán.

A Sepsi OSK–Bukaresti FCSB mérkőzést szombaton 21 órától rendezik a szemerjai stadionban. A két csapat decemberi sepsiszentgyörgyi találkozóján az alapszakaszban a Sepsi OSK bravúros teljesítménnyel 4–2-re győzött.

Labdarúgás, 1. Liga, rájátszás, 9. forduló, felsőház:

Szombat
21.00 Sepsi OSK–Bukaresti FCSB

Vasárnap
21.00 Kolozsvári CFR–CSU Craiova

Hétfő
20.30 Viitorul–Astra

Alsóház:

Péntek
18.00 Botoșani–Voluntari

21.00 Dinamo–Gaz Metan

Szombat
15.00 Hermannstadt–Chiajna

17.30 Jászvásár–Călărași