Hadnagy-mezcsere: ingre és zakóra

Józsa Csongor 2019. április 25., 13:50

Csapatkapitányként vezette a Sepsi OSK-t az élvonalba. A labdarúgó élete fordulatot vett, nem hagyja el a háromszéki csapatot, más poszton mozog a továbbiakban.

Játékoskarrierje véget ért Fotó: Pál Árpád

Csütörtökön kora délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a labdarúgó 1. Ligában szereplő Sepsi OSK. Az újságírók előtt a sepsiszentgyörgyi eseményen a klubelnök, illetve az együttes emblematikus játékosa jelent meg.

„A klub életében változás történt. Csinta Samu ügyvezető igazgató családi okokra hivatkozva lemondott. Nagyon gyorsan megtaláltam, ki viszi tovább ezen szerepkört. A mai naptól Hadnagy Attila a Sepsi OSK ügyvezető igazgatója” – jelentette be Diószegi László, a háromszéki együttes elnöke.

{A}

Hozzátette, a volt játékos teljes körű jogot kap, nem amolyan helyettes, vagy kiegészítő lesz: „Örülök, igazi fociember kerül a klub élére.

Az ő, a mi közös feladatunk a klubfilozófia kialakítása lesz

– mondta az elnök.

Edző, ügyvezető igazgató és klubelnök Fotó: Facebook/Diószegi László

A 38 éves Hadnagy Attila ebben az idényben még a Sepsi OSK játékoskeretében volt benne – nagyon kevés mérkőzésen lépett pályára. Sportkarrierje Sepsiszentgyörgyről indult, először 1998-ban lépett pályára az akkori Oltul együttesben. Megfordult a Petrolul Ploiești (2004–2007), a Brassói FC (2007–2012), az FC Botoșani (2013–2016) együtteseknél.

Az utóbbi idényeket a Sepsi OSK-nál húzta le, csapatkapitányként irányította a csapatot az élvonalba.

„Köszönöm Diószegi úrnak, hogy megbízott az új feladattal. Ez számomra egy új kihívás, ezúttal a focistakarrier számomra véget ért. Saját tapasztalatommal, tudásommal, labdarúgás iránti szeretetemmel azon leszek, hogy jó munkát végezzek. A játéktéren szép eredményeket értem el, mától az irodában kell remekelnem” – nyilatkozta Hadnagy.