Több mint száz gól a kézimeccsen

Zátyi Tibor 2019. április 24., 20:32

A hetedik fordulóval folytatódott az ifjúsági 3-as korosztályú országos női kézilabda-bajnokság felsőházi rájátszása, a Hargita megyei csapatok idegenben játszottak.

Kemény csata után van az udvarhelyi és a csíki csapat is Fotó: Barabás Ákos

A Székelyudvarhelyi SZKA-ISK a Fogarasi VSK vendége volt. A kedd délutáni meccsen potyogtak a gólok, már az első félidőben több mint ötven találat született, a mérkőzés végén pedig ez a szám átlépte a százat.

Az udvarhelyiek végül kilencgólos vereséget szenvedtek.

A VSK Csíkszereda szerdán délben a HC Universitatea FEFS Craiova vendége volt. A lányok az első félidő végén ötgólos hátrányba kerültek, de a második játékrészben sikerült visszajönniük a játékba.

Folyamatosan ott voltak az ellenfél nyakában, a házigazda végig 1–2 góllal vezetett, a csíkiak hiába küzdöttek nagyot, végül nem jött össze a pontszerzés.

{A}

A rájátszásából még három forduló van hátra, a lányok legközelebb május első hétvégéjén lépnek pályára, az udvarhelyiek a CS Chimia Rm. Vâlcea együttesét, míg a csíkiak a fogarasiakat fogadják.

Női kézilabda, ifjúsági 3-as korosztály, felsőházi rájátszás, 3. csoport, 7. forduló:
Fogarasi VSK–Székelyföldi Kézilabda Akadémia-ISK 56–47 (33–25). Az SZKA-ISK gólszerzői: Dénes Szidónia 10, Miklós Flóra 8, Gergely Nóra, Márton Kinga 6–6, Sebők Tamara 5, Cramba Paula 3, Pápai Hanna, Sándor Melinda, Fodor Bernadett, Márton Adél 2–2, Bíró Andrea 1. 

HC Universitatea FEFS Craiova–VSK Csíkszereda 32–31 (16–11). A VSK Csíkszereda gólszerzői: Péter Eszter 7, Sándor Klementina, Miklós Enikő, Csorba Adrienn 4–4, Erős Katalin 3, Süveg Eszter, Koós Klaudia, Antal Réka, Györgypál Zsanett 2–2, Szőke Orsolya 1.