Két öngólt vétettek a hévíziek Szentsimonban

Dobos László 2019. április 21., 18:55

Hazai győzelmekkel folytatódott a labdarúgó 4. Liga Hargita megyei bajnoksága a keleti csoportjában. A rájátszás 4. fordulójában két hazai győzelem született.

Csoportelsőségre pályázik a szentsimoni együttes Fotó: Gábos Albin

Csíkszentsimonban négy góllal győzött a hazai együttes, a találkozó érdekessége, hogy a vendégek két öngólt vétettek. Gyergyószentmiklóson a csoportelső házigazdák 0–1-ről fordítva győztek 3–1-re balánbányai csapat ellen.

{A}

Labdarúgó 4. Liga, keleti csoport, felsőház (1-5. helyek), 4. forduló:

Csíkszentsimoni Szefite–Maroshévízi Pro Mureșul 4–0 (1–0)
Gólszerzők: Szabó József (30. perc), Kercsó László (45. és 51., mindkettő öngól), Tompos Szilárd (60.). Tudósított: Horváth Vilmos.

Gyergyószentmiklósi VSK–Balánbányai Bányász 3–1 (1–1)
Gólszerzők: Sándor Levente (45.), Ilyés Róbert (59., büntetőből) és Pál Örs (65.), illetve Ciprian Mitocaru (22.). Tudósított: Papp Levente.

A Csíkszentdomokosi SE szabadnapos volt.

Pótolták a 2. fordulóból elhalasztott mérkőzést:

Gyergyószentmiklósi VSK–Csíkszentdomokosi SE 5–0 (3–0)
Gólszerzők: Gergely Róbert és Andrei Țepeș 2-2, Kurkó Márk.

{S1}

A következő forduló (szombat, április 27.) programja: Maroshévíz–Csíkszentdomokos és Balánbánya–Szentsimon. Gyergyószentmiklós csapata szabadnapos lesz.

A keleti csoport alsóházában (6-8. helyek) nem volt forduló húsvétkor. Ebben a csoportban május 5-én folytatódik a pontvadászat. A következő forduló (május 5.) programja: Csicsói Ezüstfenyő–Gyergyószárhegyi Bástya. A Csíkszentgyörgyi Fiság csapata szabadnapos lesz.