Neagoe: nem tudunk többet, elértük a maximumot

Horváth Bálint Ottó 2019. április 16., 11:17

Négy vereséggel és egy döntetlennel, illetve csupán egy rúgott góllal zárta a labdarúgó 1. Liga felsőházi rájátszásának odavágóit a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. Eugen Neagoe vezetőedző szerint csapata a play-offba jutással olyan szintre ért, amelyet már nem tud megugrani.

A szakvezető és csapata egyelőre nyeretlen a felsőházi rájátszásban Fotó: Facebook/Sepsi OSK

A hajrában bukta el a pontszerzést a háromszéki együttes az Astra Giurgiu elleni hétfő esti hazai mérkőzésén, amely után Eugen Neague úgy nyilatkozott, nem tudnak többet kihozni a csapatból.

Jelenleg ennyit tudunk nyújtani. A játékosok dicséretet érdemelnek azért, ahogyan teljesítettek az alapszakaszban, mindent megtettek, hogy bejussunk a rájátszásba, de úgy tűnik ezzel elértük a maximumot

– mondta a szakvezető.

{K1}

Hozzátette, lehetséges, hogy a játékosok túlzott önelégültsége miatt is visszaesett a teljesítményük, miután biztossá vált a helyük az első hat között.

A Sepsi OSK mestere úgy véli, nagyon nehéz a dolguk, mivel fordulóról fordulóra a bajnokság legjobb csapataival találkoznak.

Nem adják fel viszont a küzdelmet, és nyerni szeretnének a következő fordulóban hazai pályán az éllovas Kolozsvári CFR ellen,

amelytől azonban nemrég egymás után háromszor is kikaptak. „Le akarjuk győzni a CFR-t, majd megválik, hogy ezt megtudjuk valósítani vagy nem. Remélem, hogy szép futballt játszunk és megszerezzük a három pontot – fogalmazott Neagoe.

A Sepsi OSK szombaton 21 órától fogadja a Kolozsvári CFR-t az 1. Liga felsőházi rájátszásának hatodik fordulójában.

{S1}