Menetel a Nagygalambfalvi SE

Dobos László 2019. április 15., 10:21

Továbbra is veretlen a listavezető a tavaszi idényben, megtartotta előnyét a címvédővel szemben. A Lövéte SE pontokat hullajtott, így is maradt a dobogón.

A Roseal hazai környezetben nyert Fotó: Veres Nándor

Az elmúlt hét végén a tizenkilencedik játéknapot rendezték a labdarúgó 4. Liga, Hargita megye, nyugati csoportjában. A listavezető Nagygalambfalvi SE idegenben gyűjtötte be a maximális pontszámot.

Ezzel megmaradt előnye a tavalyi bajnokkal, a Székelykeresztúri Egyesüléssel szemben, ezúttal a címvédő nem botlott, viszonylag simán nyert hazai környezetben.

{A}

A Lövéte Egyesülés remek mérkőzést játszott a Homoródalmási Homoród otthonában. A szünet előtt a házigazdák szerezték meg a vezetést, a második játékrészt végig uralták a vendégek, kiegyenlítettek, több helyzetet kidolgoztak, mégis egy büntetőből ismét az ellenfél jutott előnyhöz. Még egyszer sikerült egálra hozni az állást, így döntetlennel zárult a párharc.

Fotó: Veres Nándor

Labdarúgás, 4. Liga, nyugati csoport, 19. forduló:

Homoródalmási Homoród–Lövétei Egyesülés 2–2 (1–0)
Gólszerzők: Kolozsi László (42. és 82. perc, a második büntetőből), illetve Sorin Busuioc (74. és 88.), tudósított Fodor József;

Udvarhelyi Sporting–Nagygalambfalvi SE 1–2 (0–0)
Gólszerzők Gudor Elemér (89.), illetve Orbán Balázs (58.) és Szígyártó Szabolcs (78.), tudósított Papp Levente;

Székelykeresztúri Egyesülés–Farkaslaki SE 3–0 (1–0)
Gólszerzők: Bilibók Zoltán (2.), Gagyi Tamás (47.) és Kovács Ákos (65., büntetőből), tudósított Lőrincz Attila;

Szentegyházi Vasas–Malomfalvi Fiatalság 1–0 (0–0)
Gólszerző: Balázs László József (81.), tudósított Marius Ciugulitu;

Szentábrahámi Andycom SE–Betfalvi Küküllő 5–2 (2–1)
Gólszerzők: Bálint Andor (30., 36. és 80.), Szőke Alpár (86. és 90.+2), illetve Florin Sorodoc (3., öngól) és Gagyi Zoltán (89.), tudósított Vajda Antal;

Udvarhelyi Roseal–Székelyvarsági Tartód SE 2–0 (1–0)
Gólszerzők: Murvai István (12.) és Ciprian Mogoșanu (48.), tudósított Karda Zoltán;

Agyagfalvi Lendület–Zetelaki Fenyő 1–2 (1–1)
Gólszerzők: Nagy Attila (42., büntetőből), illetve Sorbán Attila (35., öngól) és Vincze Róbert (90.+3), tudósított Péter József.

A Betfalva–Udvarhelyi Roseal mérkőzés (18. forduló) eredményét nem hitelesítették.

{S1}

A következő forduló (április 20., szombat) programja: Nagygalambfalvi SE–Udvarhelyi Roseal, Székelyvarsági Tartód SE–Szentábrahámi Andycom SE, Betfalvi Küküllő–Agyagfalvi Lendület, Zetelaki Fenyő–Szentegyházi Vasas, Malomfalvi Fiatalság–Székelykeresztúri Egyesülés, Farkaslaki SE–Homoródalmási Homoród, Lövétei Egyesülés–Udvarhelyi Sporting.