Belehalt sérüléseibe a sepsiszentgyörgyi nő, aki kiugrott a harmadik emeleti lakása ablakából

Bíró Blanka 2019. március 30., 19:29

Belehalt a sérüléseibe az a sepsiszentgyörgyi asszony, aki kiugrott a harmadik emeleti lakásának ablakából szombat délután. A segítségkérő szemtanú szerint a nő pszichés betegségben szenvedett.

Képünk illusztráció Fotó: Tamás Attila

A Kovászna Megyei Készenléti Felügyelőség tájékoztatója szerint a 112-es sürgősségi hívószámon riasztották a hatóságokat, mert egy nő a harmadik emeleti lakás ablakában állt, és azzal fenyegetőzött, hogy leugrik. Rohammentő sietett a helyszínre,

a nő közben több tárgyat is kidobált az ablakon, majd a mélybe vetette magát.

{A}

Amikor a mentő a helyszínre ért, az áldozat még életben volt, ám az állapota nagyon súlyos volt. Elsősegélynyújtás után a sepsiszentgyörgyi kórházba szállították, ám az orvosok minden erőfeszítése ellenére a szíve leállt, belehalt a sérüléseibe – tájékoztatott Marius Tolvaj szóvivő. Hozzátette, a segítségkérő szemtanú szerint a nő pszichés betegségben szenvedett. A rendőrség kivizsgálja a tragédia részleteit.

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a Az Erdélyi Telefonos és Internetes Lelkisegély-szolgálatot a 0745-800 808-as és a 0723-800 808-as normáldíjas mobilszámokon hétköznap este 7 és 11 között.